Lifestealer - patch 1.12.
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Lifestealer - patch 1.12.

Lifestealer - patch 1.12.

Marty

Marty

2. 12. 2011 10:47
Reklama

Nový patch je tu a s ním i mnoho změn, asi největší změnou je přidání nového hrdiny, tentokrát mluvíme o hrdinovi, zvaném Lifestealer (N'aix). Na jeho detailní video se můžete podívat níže pod obrázkem. Dále zde naleznete další změny, které byly v patchi provedeny jako například wtf mod a další.

Video Lifestealera:

Další změny v patchi:

V patchi proběhlo mnoho malých změn, zde se můžete podívat na kompletní changelog.

 

Jednou ze změn je již námi zmiňovaný -WTF mod.

-Jedná se o mod, kdy vlastně hrdina nemá žádný cooldown na spelly a má nekonečno many. Lépe se to vysvětlí na příkladu: Váš hrdina například Anti-Mage, může používat svůj blink kolikrát jen chce bez ohledu na cooldown a pořád bude mít plnou manu.

-WTF mod se používá spíše pro testování spellů a podobně, nebo když se chcete například odreagovat s přáteli a zasmát se, vřele doporučuji, je to celkem sranda.

-Tento mod si můžete vyzkoušet například v practice hře, kdy při zakládání hry zaškrtnete políčko "enable cheats" (povolit cheaty) toto políčko se nachází na stejném místě jako například přidání botů do hry (fill empty slots with bots). Nadále hned při spuštění hry a vybrání hrdiny napíšete tento příkaz do chatu "-wtf". To je vše, nyní si už můžete užívat srandy v daném modu.

 

Další změnou je fixnutí bugu se sekyrami u Beastmastera.

-Video s tímto bugem:

 

Mě osobně se Lifestealer celkem líbí, akorát jeho spell Rage, je celkem divný, tak zvláštně zčervená, effekt se mi líbil více v Dotě 1, kdy N'aix zčernal. Tento patch mě celkově potěšil, bylo fixnuto mnoho bůgů a ještě k tomu byl přidán nový hrdina.


Jak se nový hrdina líbí vám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama