Lutea zlikvidovala favorizované Young a posouvá se v tabulce za eSubu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Lutea zlikvidovala favorizované Young a posouvá se v tabulce za eSubu

Lutea zlikvidovala favorizované Young a posouvá se v tabulce za eSubu

Shovelmeister

Shovelmeister

14. 9. 2021 11:10

Je za námi čtvrté kolo Sazka eLEAGUE, ve kterém dominoval tým Lutea, jenž se nyní posouvá na dělené 2.-3. místo hned za favority z eSuby.

Reklama

Tým Lutea nebyl na začátku splitu považován za favorita, po čtvrtém kole ale ukázal, že má velkou šanci bojovat o medaile. Hned v úvodním zápase kola narazil na Young, papírově jeden z nejsilnějších celků. Draft lépe vyšel Lutee, která si vybrala nabíhací hrdiny v podobě Dark Seera na mid a Bloodseekra na offlinku. Ty doplnil Sven na carry s naprosto jasným úkolem - v prvních dvaceti minutách nasbírat co nejvíce zlata a poté se přidat týmu a zdecimovat soupeře.

Plán Lutee vyšel na 100 %. Nejprve zvítězili na všech linkách a vybudovali si slušnou výhodu na zlaťáky, kterou neztratili ani na jedinou sekundu. Postupně zatlačovali soupeře do základny a odchytávali jednoho hrdinu po druhém. Když už akce vypadala pro Young alespoň trochu nadějně, Lutea přišla s perfektním teamfight combem a zničila naděje soupeřů na výhru.

Konečné skóre 39:9 po 39 minutách hry hovoří zcela jasně. Lutea předvedla výkon na úplně jiné úrovni a vítězství si plně zaslouží. Klíčové bude pro Luteu 6. hrací kolo, kde narazí na zatím neporaženou eSubu.

Sestava týmu Lutea

  1. Mário “Mawox” Hatványi
  2. Daniel “Cechi” Čechmánek
  3. Dávid “YellowPanda” Šandala
  4. Michal “Zvermuted” Seryj
  5. Lukáš “Lukyno” Džubek
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama