Manila Major: 1. den hlavní části
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Manila Major: 1. den hlavní části

Manila Major: 1. den hlavní části

Belaar

Belaar

7. 6. 2016 19:08
Reklama

První den hlavní části Manila Majoru je za námi a v tomto článku vám přinášíme krátkou rekapitulaci.

Odehrálo se celkově 6 zápasů - 2 Bo3 zápasy v upper bracketu a 4 Bo1 zápasy v lower bracketu.

  

Upper bracket - 1. kolo

V upper bracketu se nejdříve utkaly týmy Liquid a korejští MVP Phoenix. Obě hry byly velmi vyrovnané, nicméně tým MVP Phoenix opět ukázal skvělou formu a pomocí své obvyklé kalkulované agresivnosti se jim podařilo oba zápasy vyhrát, čímž postupují do dalšího kola upper bracketu. Team Liquid spadl do lower bracketu, kde se utká s týmem complexity.

Poslední zápas upper bracketu byl OG proti NaVi. OG se poměrně snadno podařilo toto utkání vyhrát 2:0, čímž postupují do dalšího kola upper bracketu, kde se utkají s týmem MVP Phoenix. Tým Natus Vincere spadl do lower bracketu, kde se utká s týmem Alliance!

Lower bracket - 1.kolo

První kolo lower bracketu jako vždy bylo hráno formou Bo1. V prvním zápase Wings Gaming proti complexity vyšel jako vítěz tým complexity. V dalším zápase si švédští Alliance poradili s filipínskými Mineski.

V předposledním zápase se utkali úřadující TI šampioni Evil Geniuses s čínskými VG.Reborn, ze kterého vyšel vítězně tým VG.Reborn a Evil Geniuses vypadli z turnaje. 

Poslední zápas byl mezi týmy Empire a all-star týmem Team Secret, který vyhrál poslední major turnaj, nicméně od výměny 2 členů se jim moc nedaří. To se ukázalo i v tomto zápase, ve kterém je poměrně snadno tým Empire porazil. Team Secret tím pádem jede domů. 

Co nás čeká zítra?

Zítra nás čekají dva zbývající zápasy prvního kola upper bracketu, tedy Newbee vs Digital Chaos a LGD vs Fnatic. Odehrají se taky dva zápasy druhého kola lower bracketu - Team Liquid proti complexity a El Classico - Navi vs Alliance! Začíná se ve 4:00 našeho času. Stream s anglickým komentářem můžete sledovat na twitch.tv/dotamajor.

 

 

 

Manila Major: 1. den hlavní části
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama