Manila Major: Předposlední den
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Manila Major: Předposlední den

Manila Major: Předposlední den

Belaar

Belaar

11. 6. 2016 21:16
Reklama

Manila Major se blíží ke konci, a prozatím to byl turnaj plný zajímavých her a skvělé Doty. Doposud se picklo 97 hrdinů, což je více než na ostatních turnajích. Dnes (11.6.) se odehrál předposlední den turnaje. V tomto článku se dozvíte všechny důležité informace o dosavadních výsledcích.

 

Předposlední den začal zápasem čínských LGD Gaming proti korejským MVP Phoenix. V zápase se projevila zkušenost členů týmu LGD, jelikož byli pomocí jak draftu tak rozhodnutí ve hře schopni obrátit agresi týmu MVP ve svůj prospěch a vyhrát 2:1. Tím tým MVP Phoenix vyřadili z turnaje a postoupili do dalšího kola lower bracketu, kde se později v ten samý den utkali s týmem Liquid.

  

Druhá hra tohoto dne byl doslova souboj titánů - OG vs Newbee ve finále upper bracketu. V první hře OG nechali Haovi signature hrdinu Lifestealera, což se obratem ukázalo jako špatné rozhodnutí, jelikož společně se Slardarem téměř neustále infest bombovali netušící OG hrdiny, kteří na to neměli odpověď. 1:0 pro Newbee. Ve druhé hře OG už stejnou chybu neudělali a místo toho se rozhodli pro last pick Nagy. Tento pick se jim vyplatil - zbytek týmu byl schopný zaměstnat celý tým Newbee, zatímco Naga v klidu farmila, až se dofarmila k Radiance a Octarine core, na což neměl tým Newbee odpověď a tlaku podlehl. 1:1. Ve finále série se Newbee rozhodli pro vcelku greedy draft - Alchemist společně se Spectre. Proti push lineupu OG skládajícího se z Lycana, Beastmastera a Invokera se jim sice zezačátku dařilo držet high ground, ale nakonec podlehli a OG se tak dostali do finále Manila Majoru.

  

Poslední hra dne byla mezi týmy Liquid a LGD. Tým LGD v první hře udělal stejnou chybu jako dříve OG a nechali druhému týmu Lifestealera - chyba, která je stála hru. Druhá hra trvala 65 minut a většinu této doby nebyl jasně znám vítěz, hra byla velmi vyrovnaná. Ke konci se LGD podařilo překvapit smoke gankem tým Liquid, výsledkem čehož byl team wipe ve prospěch LGD a o něco později 2 lane raxů. Ale 65 minut s Alchemistou znamenal celý tým s Aghanim upgrady na straně Liquid. Navíc, support Disruptor měl neskutečnou farmu a ke konci hry chodil po mapě s hexkou a refresherem. Společně s Tidehunterem tvořili dobré duo, které bylo po většinu času schopné do velké míry kontrolovat team fighty a nedovolit hráči Agressif na Terrorbladeovi použít ulti. Tlaku od týmu Liquid nakonec LGD podlehli, čímž vypadli z turnaje.

 

 

 

 

 

 

Manila Major: Předposlední den
i Zdroj: DOTA2.cz
 

 

Co nás čeká zítra?

 

Zíta je poslední den tohoto turnaje a čekají nás dva velmi zajímavé zápasy. První zápas začíná ve 4:00 našeho času a jedná se o finále lower bracketu - Liquid vs Newbee. Poslední zápas je finále, kde se utká vítěz finále lower bracketu s týmem OG v Bo5. Všechny zápasy lze sledovat na Twitch kanálu DotaMajor. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama