Vánoční Dota 2 turnaj je tady. Registrace jsou otevřené!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Vánoční Dota 2 turnaj je tady. Registrace jsou otevřené!

Vánoční Dota 2 turnaj je tady. Registrace jsou otevřené!

Michal Glückselig

Michal Glückselig

1. 12. 2023 17:10

Každoročně pořádaný Vánoční Dota 2 turnaj se koná i tento rok. Účastnit se jej můžete ať už jako hráč nebo pouze divák, v obou případech ale rozhodně nebudete litovat!

Reklama

Co je to Vánoční Dota 2 turnaj?

Vánoční Dota 2 turnaj je každoroční tradicí, jenž má za úkol semknout československou komunitu této populární MOBA hry a v předvánoční atmosféře ji nechat vzájemně poměřit své herní schopnosti. Vše navíc probíhá v klidném a přátelském duchu, takže ať už se plácáte v heraldských močálech, či každým dnem zažíváte souboj titánů v Immortalu, účasti se rozhodně bát nemusíte. Jde totiž především o to, abyste si užili spoustu legrace se svými kamarády a ostatními členy Dota 2 komunity.

Co mi Vánoční Dota 2 turnaj může nabídnout z pozice hráče?

V případě, že se turnaje plánujete zúčastnit jako hráč, můžete se těšit na sympatický prizepool. Ten se prostřednictvím mediální a turnajové podpory herního webu Grunex a skrze sponzorské dary od Alchemistr, poKa, JohnyEboly, Neexe a MeXXeSSe vyšplhal až na 17 tisíc korun. Také dostanete příležitost vyzkoušet si z první ruky kompetitivní prostředí Doty. S plně organizovaným týmem totiž naše oblíbená hra vypadá úplně jinak, než když na nás z každého rohu křičí nadávky ruští spoluhráči. A když už nic jiného, můžete účast v turnaji použít jako záminku, jak se sejít s vašimi kamarády, kteří jsou po celý rok zaneprázdnění a na hraní si příliš mnoho času nenajdou.

Máte-li chuť si v turnaji zahrát, neváhejte a registrujte se již dnes na této stránce!

Co mi Vánoční Dota 2 turnaj může nabídnout z pozice diváka?

Jste-li spíše uzavřené povahy a nehrnete se do věcí po hlavě, nemusíte zoufat. Vánoční turnaj totiž myslí i na případné divácké osazenstvo. Celé vysílání proběhne tak jako loni z prostředí poKova domácího studia, kde se kromě analýzy a komentáře turnajových zápasů můžete těšit i na známé osobnosti české Dota 2 scény. Letos se na návštěvu staví MeXXeSS, Neex a Larfa, kteří se postarají o zábavný content a také o spoustu soutěží, kterých se můžete jako divák zúčastnit.

Plánujete-li si Vánoční Dota 2 turnaj na vašich přijímačích naladit, zavítejte na MeXXeSSův stream, kde celý přenos proběhne.

Základní informace o turnaji

Pokud jsme vás zvládli na turnaj navnadit, ať už z pozice hráče, či diváka, určitě vás budou zajímat bližší informace o případné účasti a jeho formátu. 

  • Datum: 16.-17. prosince 2023
  • Skupiny + single elimination pavouk
  • Skupiny se odehrají systémem každý s každým BO1
  • Ze skupiny postoupí počet týmů podle počtu přihlášených (bude upřesněno adminem na Discordu)
  • Play-off se odehraje BO3 single-elimination i s zápasem o třetí místo
  • Každý tým může mít až 2 náhradníky

Prizepool: 17 000 Kč

  • 1. místo: 8 500 Kč
  • 2. místo: 4 250 Kč
  • 3. místo: 2 550 Kč
  • 4. místo: 1 700 Kč

Budeme se na vás těšit! Věříme, že si i tento rok Vánoční turnaj užijete, ať už z pozice účastníka, kterým se můžete stát prostřednictvím jednoduché registrace a nebo z pozice diváka na MeXXeSSově streamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama