Moderní tipy na vánoční dárky – SSD a RAM
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Moderní tipy na vánoční dárky – SSD a RAM

Moderní tipy na vánoční dárky – SSD a RAM

ankerek

ankerek

10. 12. 2015 14:00
Reklama

Ponožky už dávnou nejsou to pravé. Tradiční dárky nechte na jindy, tyto Vánoce překvapte užitečným dárkem, který rapidně zrychlí počítač. Věřte, že tento dárek rozhodně nebude nikdo čekat a co víc, udělá obrovskou radost.

Novinek o procesorech, grafických kartách apod. je plný internet. Další neméně důležitou součástí počítače je disk a operační paměti. Na tyto dvě základní komponenty dnes zaměříme článek a poradíme vám, jaké modely Crucial jsou pro vás ty pravé.

Moderní tipy na vánoční dárky – SSD a RAM
i Zdroj: DOTA2.cz

Spolehlivost, kompatibilita, stabilita a vysoký výkon to jsou synonyma pro SSD disky a paměti RAM firmy Crucial. Crucial patří k významným výrobcům operačních pamětí, SSD disků a samotných čipů objevujících se v SSD discích a pamětech RAM jiných značek. Crucial poskytuje své vlastní řešení, zákazník tak při koupi získává obrovskou výhodu oproti konkurenci. Díky vlastnímu kompletnímu výrobnímu procesu vykazuje extrémně nízkou poruchovost, příznivou cenu a zaručuje 100% kompatibilitu.

Rychlejší než nejrychlejší

Klasickým HDD již dávno odzvonilo, uspěchaná doba si žádá rychlou reakci, vysokou rychlost čtení a zápisu na disk. SSD je tou správnou volbou do každého počítače a investice do něj se vrátí několikrát. Crucial ve svém portfoliu nabízí dvě produktové řady v několika formátech. Nejvyšší model MX200 pro nadšence a ty, kteří se nebojí extrémního výkonu, s sebou přináší užitečné technologie zamezujících ztrátě dat, prodlužující životnost a usnadňující práci s diskem.

Moderní tipy na vánoční dárky – SSD a RAM
i Zdroj: DOTA2.cz

Zajímavým faktorem je sekvenční rychlost čtení a zápisu 555/500 MB/s, kterou však běžný uživatel využije pouze při přenosu opravdu velkých souborů. Lukrativnějším ukazatelem extrémního výkonu je tzv. náhodná rychlost čtení a zápisu pracující s malými náhodně umístěnými soubory např. při využití MX200 jako systémového disku. Zde dosahují disky hodnot 100 000 IOPS pro čtení a 87 000 IOPS pro zápis, běžné disky jsou na tom o mnoho hůře a pohybují v maximálních hodnotách 85 000 pro čtení.

Uživatel využije spoustu vychytávek disků z této TOP řady dodávané ve formátech 2,5“, mSATA a M.2. Pro bezproblémový přenos dat ze starého disku je zdarma ke stažení Acronis True Image HD, klonovací software usnadňující začátek nové, rychlejší etapy vašeho počítače.

Chcete-li vysoký výkon, ale nechcete investovat příliš mnoho peněz, má pro vás Crucial řešení v podobě BX200. Základní řada je dostupná ve formátu 2,5“ pro náročného uživatele za nejnižší cenu.

Ty pravé paměti pro každého

Jediný opravdový výrobce pamětí v ČR disponuje nejširším portfoliem pamětí na trhu, od klasických, přes herní, serverové až po Apple. Kompletní výrobní proces celého produktu je opět známka spolehlivosti a kvality produktu za výhodnou cenu. Z opravdu velkého množství produktů vybíráme 3 herní řady RAM pamětí.

Moderní tipy na vánoční dárky – SSD a RAM
i Zdroj: DOTA2.cz

Svůj výběr začněte na výkonné základní řadě Ballistix Sport nabízející několik podskupin vč. verze DDR4, tato série je vhodná jako základ pro herní počítače. Máte zájem si s pamětmi více hrát a pokoušet se o drobné taktování, volte vyšší řadu Ballistix Tactical s masivním žlutým žebrováním a nízkou latencí. Pokud jste skromní a stačí vám jen to nejlepší, sáhněte po TOP sérii operačních pamětí Ballistix Elite určené pro výrazné přetaktování.

Potěšte své nejbližší netradičním a užitečným dárkem, který je bezesporu překvapí. Ocení jej nejen v onen den, ale hlavně po celou dlouhou dobu užívání, kdy jim rychlost počítače bude připomínat váš úžasný nápad. Vyberte vysoce spolehlivý model Crucial SSD MX200 za výhodnou cenu a zkombinujte jej s Crucial Ballistix Sport, prvotřídními paměťmi pro začínající i pokročilé uživatele. Celé portfolio Crucial najdete na CZC.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama