Na co se můžeme těšit ve druhém kole ESL One Germany?
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Na co se můžeme těšit ve druhém kole ESL One Germany?

Na co se můžeme těšit ve druhém kole ESL One Germany?

Shovelmeister

Shovelmeister

8. 10. 2020 14:24

Pojďme se podívat, co nám přinese druhé kolo ESL One Germany 2020. BOOM, Supream i Saberlight mají na kontě výhru, Skiter naopak o svůj první bod teprve zabojuje.

Reklama

9. října: Cyber Legacy - mudgolems

Ačkoli se mudgolems se Skiterem zotavují z porážky, kterou jim uštědřil tým Liquid, stále jsou hrozbou doslova pro kohokoli. Jejich individuální skill je obrovský, slovenská hvězda v létě dokonce přesáhla hranici 10 000 MMR. Na druhé straně, Cyber Legacy ve středečním utkání proti Na´Vi působili mdlým dojmem. V obou hrách byli postupně rozdrceni, aniž by to dalo soupeřům moc práce.

V této sérii jsou mudgolems jasným favoritem. Pokud jim vyjde draft, je zde jen malá šance, že by hru zahodili.

Náš tip: 2-0 mudgolems

Na co se můžeme těšit ve druhém kole ESL One Germany?
i Zdroj: DOTA2.cz

10. října: OG - Vikin.gg

Duel mezi OG a Vikin.gg bude velmi zajímavé sledovat. Dvojnásobní mistři světa sice jsou v sérii jasnými favority, přesto nečekáme jednoznačný průběh utkání. Vikingové jsou i přes malé zaváhání s HellRaisers v dobré formě a rozhodně to nebudou chtít dát Notailovi zadarmo.

V posledních třech zápasech dvakrát vyhráli OG, na BEYOND:EPIC dokázali Vikingové mistry světa udolat 2:1. OG nejspíše vyhrají, díky skvělé synergii Vikingů se ale pořádně zapotí.

Náš tip: 2-1 OG

11. října: Ninjas in Pyjamas - Alliance

Zápas na závěr druhého kola je opravdový šlágr. Rozjetí hráči Alliance vyzvou Ninjas in Pyjamas, kteří, jak se zdá, nalezli po dlouhé době toho pravého kapitána a jsou připraveni vítězit. Tým Alliance bravurně propojil individuální skill, geniální strategii a obrovské množství zkušeností reprezetnované mistrem světa z roku 2013 Gustavem "s4" Magnussonem, zatímco NiP sází spíše na týmovou souhru, obzvláště mezi českým duem Supreamem a Saberlightem.

Duel těchto dvou týmů by měl být pro diváky požitek a nepředpokládáme, že by se série rozhodla ve dvou hrách. Mírně navrch má Alliance, ale to nic neznamená. Víme přeci, jak dopadl v prvním kole tým Nigma v souboji s Yellow Submarine.

Náš tip: 2-1 Alliance

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama