Nadějný celek 5men se rozpadá
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Nadějný celek 5men se rozpadá

Nadějný celek 5men se rozpadá

Shovelmeister

Shovelmeister

19. 11. 2020 15:15

Hráči nadějného švédsko-dánského týmu 5men oficiálně ukončují své společné působení. Zatím není jasné, kam jednotliví hřáči zamíří.

Reklama

Hráči týmu 5men se dali dohromady v červenci tohoto roku. Ačkoli byly jejich papírové předpoklady více než dobré, nedokázali získat ani jedno lepší umístění ve velké soutěži, což pravděpodobně zapříčinilo rozpad týmu.

Nadějný celek 5men se rozpadá
i Zdroj: DOTA2.cz
Podobné události se děly a dít budou, zvláštní je tento případ tím, že 5men opustili druhou divizi EPIC League v jejím průběhu, aniž by odehráli jediný zápas. Bývalí členové týmu to vysvětlují nedostatkem motivace a špatný přístup k hraní.

5men je promarněná příležitost. Spousta talentu a zkušeností, ale žádná touha stát se týmem, ačkoli každý jednotlivec byl namotivovaný.

Nekončím. Budu si zlepšovat rank, dokud se neobjeví nová příležitost.

Prohlásil Andreas "Xibbe" Ragnemalm, bývalý hráč 5men.

K tématu se vyjádřil i nejzkušenější hráč týmu Rasmus "Misery" Filipsen. Podle něj rovněž týmu chyběla motivace se zlepšovat. Prozradil také, že svou kariéru nekončí a stále by chtěl profesionálně hrát. V příštích měsících se navíc hodlá věnovat streamování.

Žádný z bývalých členů 5men nenastínil, kde by mělo být jeho následující angažmá. Je možné, že si hráči dají několik měsíců pauzu a na profesionální scénu se vrátí s příchodem DPC sezóny. Ta by měla podle Valve začít na začátku příštího roku.

Sestava bývalého týmu 5men

  1. Marcus "Ace" Hoelgaard
  2. Rasmus "Chessie" Blomdin
  3. Andreas "Xibbe" Ragnemalm
  4. Rasmus "Misery" Filipsen
  5. Johan "pieliedie" Åström
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama