Nations Cup - CZ/SK Qualifier na epulze.com
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Nations Cup - CZ/SK Qualifier na epulze.com

Nations Cup - CZ/SK Qualifier na epulze.com

Kovajda

Kovajda

27. 1. 2018 09:50

Malé zpestření v mezinárodních vodách, vzhledem k prizepoolu spíš pro naše tier 2/3 týmy, takže máte určitě šanci zazářit, když tam s největší pravděpodobností nebudou velká jména a vytřískat z toho nějakej ten dolar! :)

Reklama

Epulze.com začalo jako web pro 1v1 turnaje, kde se hraje o real cash a postupně se posouvají dál a dál, tentokrát do světa 5v5 turnajů.

 

Kontaktovali mě s tím, že by chtěli i pro naše zemičky udělat qualifier na jejich nový objev - Nations Cup. Potřebují alespoň 8 týmů z našich luh a hájů, což by snad neměl být problém - bývaly doby, kdy jsme tu ve velkým mastili DSMka a Haste cupy za ikonku, takže i těchhle pár drobáků na pivko je lepších než to.

 

Na každej malej Qualifier vyhradili 50 dolarů, 2 postupivší týmy se pak utkají s týmy z dalších zemí o 100 dolarů. Jak jsem psal v úvodu, GLB nebo Hippos to pravděpodobně zajímat nebude, takže šance na umístění a vyhrátí těch pár dolarů máte docela velký!

 

Kromě prizepoolu se z toho dá vytěžit ještě něco navíc díky jejich referral systému, kdy za každýho novýho člena dostanete vy i on půl dolaru, takže ve finále je to skoro 5 dolarů na tým, když jako kapitáni svým teammates rozešlete svůj link. Počítá se to po odehrání jedný hry (dostanete jakýsi jejich emeraldy na to) a přidání telefonu jako confirmation. 

  

Můžete se samozřejmě účastnit i těch menších turnajíků okolo a po nasbírání 10 dolarů si je nechat poslat na účet, je to určitě lepší než jen tak trénovat na rankedech. 

 

Na zakládání lobby a zadávání výsledků mají boty, takže se nemusíte prakticky o nic starat!

 

Důležité info:

CZ/SK kvalda

Datum a čas: Neděle 4. února v 17:00

Prizepool: 50$

Postupují 2 teamy

 

Odkaz na turnaj:

 

Nations Cup - CZ/SK Qualifier na epulze.com
i Zdroj: DOTA2.cz

 

   

Hlavní turnaj

Datum a čas: Sobota 17. února v 14:00

Prizepool: 100$

 

Odkaz na turnaj:

Nations Cup - CZ/SK Qualifier na epulze.com
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Do těch linků na turnaje mi organizátoři nacpali můj ref link, abyste z toho měli ten první půl dolar (a já taky Keepo) a neregistrovali se jen tak zadarmo, až to budete posílat svým teammates, dejte si tam svůj link, já vaše centíky nepotřebuju, je to hlavně pro Vás. ;) Komu to vadí, může tu část s otazníkem po otevření odkazů smazat, já na tom ani nezchudnu, ani nezbohatnu.^^

  

 

Všem zúčastněným přeju hodně štěstí v turnaji, reprezentujte nás dobře!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama