Na´Vi obnovují sestavu s hvězdami CIS scény
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Na´Vi obnovují sestavu s hvězdami CIS scény

Na´Vi obnovují sestavu s hvězdami CIS scény

Shovelmeister

Shovelmeister

3. 9. 2021 11:50

Ukrajinská organizace Natus Vincere oznámila podobu nové sestavy. Tvoří ji hvězdy východoevropské scény a klubová legenda na pozici trenéra.

Reklama

Natus Vincere po neúspěšné kvalifikaci na The International posadili své zbývající hráče na lavičku nebo propustili a téměř dva měsíce neměla organizace Dota 2 sekci. To se nyní mění s ohlášením nové sestavy, jenž má potenciál bojovat o prvenství ve východní Evropě.

Do aktivní sestavy se vrací Alik “V-Tune” Vorobey, Volodomyr “Noone” Minenko a Viktor “General” Nigrini. Pozici 4 zaujme Ilya “ALOHADANCE” Korobkin, který naposledy působil v organizaci FlyToMoon a přestože ve své kariéře prošel většinou větších CIS týmů, u Na´Vi je to pro něj premiéra. Sestavu uzavírá zkušený kapitán Alexey “Solo” Berezin, jenž až dosud reprezentoval tým PuckChamp.

K organizaci se rovněž vrací klubová legenda Ivan “ArtStyle” Antonov, který v původní Dota 2 sestavě vyhrál první ročník The International. Později v letech 2017 a 2018 se stal jedním z nejúspěšnějších trenérů historie, když pod jeho vedením zvítězili Virtus.Pro na čtyřech Majorech a na několika dalších získali medaile.

Sestava Na´Vi je plná elitních hráčů, kteří mají obrovské množství zkušeností a navíc se výborně znají. Podle papírových předpokladů mají velkou šanci dostat se v brzké době na špičku CIS scény a sesadit Virtus.Pro z pomyslného trůnu. V tom by jim měl pomoci i měsíční bootcamp, který by je měl připravit na další sezónu, jenž začne několik týdnů po skončnení světového šampionátu The International.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama