Na´Vi prochází radikálními změnami v sestavě
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Na´Vi prochází radikálními změnami v sestavě

Na´Vi prochází radikálními změnami v sestavě

Shovelmeister

Shovelmeister

19. 9. 2020 12:46

Jedna z nejstarších esportových organizací Natus Vincere se rozhodla radikálně obměnit sestavu. Z kola ven museli jít i velmi slavní a úspěšní hráči.

Reklama

Slavný klub opustí trenér a hned trojice hráčů. Vladyslav "Crystallize" Krystanek,  Nikita "young G" Bochko a Pavel "9pasha" Khvastunov jsou zatím posazeni na lavičku, stejně tak trenér Andrey "Mag" Chipenko. Nadále budou v klubu působit pouze Alexander "Immersion" Hmelevskoy Illias "Illias" Ganeev.

Vedení klubu se tak rozhodlo učinit přítrž nedobrým výsledkům. V následujících měsících bude intenzivně hledat náhradníky, kteří nebudou polevovat ani v časech online turnajů.

Natus Vincere se dlouhodobě trápí. S touto sestavou se jim nepodařilo vyhrát jediný turnaj. Jejich nejlepším výsledkem bylo druhé místo na charitativní soutěži Gamers Without Borders 2020, jinak by se jejich výkony daly nazvat jako bída s nouzí.

Na´Vi prochází radikálními změnami v sestavě
i Zdroj: DOTA2.cz

Toho si je vědom i výkonný ředitel organizace Alexey "xaoc" Kucherov.

Jsem velkým fanouškem Doty a nejlepší odměnou pro mě jako fanouška je pohled na krásné triumfy našich hráčů, kterým fandím a se kterými pracuji. Jsme si jistí, že tvrdá práce se vyplácí, ale tentokrát, i přes dlouhou dobu a důvěru klubu, to bohužel nevyšlo.

Souhlasím s našimi fanoušky, kteří chtějí radikální změny. Dnes začínáme měnit soupisku a hledámé různé příležitosti a řešení, které v příštích měsících zvážíme a vybereme tu nejlepší.

Mezitím vás prosím o trpělivost a podporu, abychom tento těžký proces zvládli.

Natus Vincere by měli soutěžit na ESL One Germany 2020. Turnaj začíná už 5. října, vedení klubu si tedy bude muset pospíšit ve shánění náhradníků. Kam zamíří hráči a trenér dosud není jasné. V příštích týdnech se to ale určitě dozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama