Nedělní shrnutí: Konec týmu Greedy Girls, TI10 drtí rekordy, 11 000 MMR překonáno potřetí
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Nedělní shrnutí: Konec týmu Greedy Girls, TI10 drtí rekordy, 11 000 MMR překonáno potřetí

Nedělní shrnutí: Konec týmu Greedy Girls, TI10 drtí rekordy, 11 000 MMR překonáno potřetí

Shovelmeister

Shovelmeister

30. 8. 2020 17:45

Nedělní shrnutí se vrací a s ním i souhrn informací z Dota světa z posledního týdne. The International 10 se stal největším turnajem v historii esportu, ruská hvězda překonala 11 000 MMR a jediný známý ženský Dota 2 tým v České republice ukončil své působení.

Reklama

The International překonává další rekord

Fanoušci Doty společně překonali rekord loňského ročníku, kde se hrálo o 34,33 milionu dolarů. Letos jsme se dočkali abnormálně velkého množství odměn, a proto šly bitevní deníky i jejich úrovně na dračku. Díky čtvrtině všech prodejů souvisejících s Battle Passem, kterou Valve věnuje na prize pool, se rekord podařilo zdolat i přes zmenšující se hráčskou základnu. Všichni majitelé bitevního deníku obdrželi deset úrovní.

Gpk překonává 11 000 MMR

Mladý ruský talent Danil "gpk" Skutin jako třetí hráč historie zdolal milník 11 000 MMR bodů. Jeho předchůdci byli Abed "Abed" Yusop a Nuengnara "23savage" Teeramahanon. Rus patří pod organizaci Gambit Esports, nyní však zaskakuje za již zmíněného Abeda v Evil Geniuses.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

finally :3

Příspěvek sdílený Ww (@gpk_dota2),

Greedy Girls končí

Nejznámější dívčí tým Greedy Girls ukončuje své působení na domácí i zahraniční scéně. Tuto smutnou informaci hráčky podaly veřejnosti na svém facebookovém profilu. Velkou roli v tom nepochybně hrálo těhotenství Hany "Skeli" Dichtlové, ke kterému srdečně blahopřejeme. Stále však budeme moci vidět hráčky alespoň na jejich streamech či na offline akcích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama