Nejlepší zápasy třetího kola ESL One Germany
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Nejlepší zápasy třetího kola ESL One Germany

Nejlepší zápasy třetího kola ESL One Germany

Shovelmeister

Shovelmeister

12. 10. 2020 13:43

Všechny týmy s našimi zástupci mají jednu výhru a jednu prohru. V následujícím kole je čekají klíčové boje, které mohou ovlivnit jejich osud v dalších fázích turnaje.

Reklama

13. října: mudgolems - Nigma

Skiterův tým mudgolems se ve druhém kole vzchopil a získal cenný bod v boji s Cyber Legacy. Stejně tak zabodovali vicemistři světa z organizace Nigma, ti porazili s přehledem Tempo Esports a spravili si tak chuť po zpackané sérii s outsidery z Yellow Submarine.

Oba celky jsou schopné předvést nejlepší možnou Dotu, mají ale i své slabé chvilky. Nigma bude hrát opět bez kapitána Kurokyho, místo něj nastoupí trenér rmN-. mudgolems uvidíme v plné sestavě, jsou ale nově zformovaní a komunikace jim ne vždy funguje stoprocentně. Očekáváme velmi vyrovnanou sérii, kterou nakonec dovede do úspěšného konce zkušený tým Nigma.

Náš tip: 2-1 Nigma

Nejlepší zápasy třetího kola ESL One Germany
i Zdroj: DOTA2.cz

14. října: Yellow Submarine - Ninjas in Pyjamas

Outsideři z Yellow Submarine dokázali zaskočit matadory z týmu Nigma a nyní si brousí na Ninjas in Pyjamas s dvěma českými zástupci Jonášem "Saberlight" Volkem a Ondřejem "Supream" Štarhou. NiP jsou konečně v dobré formě a po dlouhé době předvádí stabilně slušné výkony.

Ninjas in Pyjamas jdou do duelu jako jednoznační favorité. I když žlutá ponorka dokázala porazit matadory jako Miracle nebo Gh, nezdá se však, že by to mělo být pravidlo. Předpokládáme hladký průběh zápasu ve prospěch NiP.

Náš tip: 2-0 Ninjas in Pyjamas

15. října: Secret - Liquid

V duelu o postup do play-off se utkají světové jedničky Secret a tým Liquid. Secret měli dosud velmi lehký los. Bez problémů zdolali Tempo Esports a Yellow Submarine 2:0, pravděpodobně by ale neměli problém porazit jakékoli účastníky turnaje. Liquid se na své dva body museli nadřít podstatně více. Nejprve jim byli přiřazeni mudgolems, jež se jim podařilo zdolat 2:0, a poté jen tak tak udolali Na´Vi 2:1.

Secret jsou v dnešní době favoritem v jakémkoli utkání, přesto považujeme tuto sérii za poměrně vyrovnanou. Liquid se nepochybně nevzdají bez tvrdého boje, přesto postoupí nejspíše tým Secret.

Náš tip: 2-0 Secret

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama