Nejzajímavější zápasy prvního kola ESL One Germany
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Nejzajímavější zápasy prvního kola ESL One Germany

Nejzajímavější zápasy prvního kola ESL One Germany

Shovelmeister

Shovelmeister

4. 10. 2020 15:55

První kolo ESL One Germany se kvapem blíží a my vám přinášíme přehled těch nejzajímavějších zápasů i s tipem na vítěze.

Reklama

5. října: 5men - Ninjas in Pyjamas

V úplně prvním zápase turnaje uvidíme v akci hned dva české hráče reprezentující mezinárodní multigamingovou organizaci Ninjas in Pyjamas. Jonáš "Saberlight" Volek a Ondřej "Supream" Štarha zabojují proti dánsko-švédskému celku 5men, který má obrovský potenciál. Naštěstí pro NiP se 5men nedaří tak, jak bychom od jmen jako Misery nebo Ace čekali.

Předpokládáme vyrovnaný průběh série, jejich poslední zápas totiž dopadl nerozhodně. Ale pokud bychom si měli tipnout vítěze, budou to spíše Ninjas in Pyjamas.

Náš tip: 2-1 NiP

Nejzajímavější zápasy prvního kola ESL One Germany
i Zdroj: DOTA2.cz

6. října: Liquid - mudgolems

V úterý se můžeme těšit na další enormně vyrovnanou sérii. Hráči týmu Liquid, kteří spolu hrají více než rok vyzvou zcela nově zformovaný celek mudgolems, kde hraje i Slovák Oliver "Skiter" Lepko, který si dával několikaměsíční pauzu. Bude to bitva dvou extrémů. Na jedné Liquid s perfektním vybavením, zbrusu novým tréninkovým střediskem a dlouho budovanou souhrou a na druhé mudgolems, kteří ani nemají organizaci, hrají z domova a společně teprve chvíli.

Přesto očekáváme vyrovnaný zápas, jelikož papírové předpoklady mudgolems jsou nezměrné. Na jejich prvním turnaji získali stříbro a dokázali zdolat i týmy kalibru Ninjas in Pyjamas.

Náš tip: 2-1 mudgolems

7. října: Nigma - Yellow Submarine

Zápas mezi loňskými vicemistry světa z týmu Nigma a nováčkovskou organizací Yellow Submarine má zcela jasného favorita. Bude však zajímavé sledovat, v jaké formě se vrátí kapitán Nigmy Kuroky po svém zranění. Zvratu se můžeme dočkat snad jen tehdy, když Nigma své soupeře podcení. Že by to ale tak zkušení hráči udělali dvakrát v jedné sérii je velmi nepravděpodobné.

Náš tip: 2-0 Nigma

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama