Netflix chystá vlastní seriál o Dotě
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Netflix chystá vlastní seriál o Dotě

Netflix chystá vlastní seriál o Dotě

Shovelmeister

Shovelmeister

17. 2. 2021 10:40

Společnost Netflix ve spolupráci s Valve oznámila vydání nového seriálu z prostředí Doty.

Reklama

Seriál se jmenuje Dragon´s Blood a jak už název napovídá, hlavním hrdinou bude Davion známý jako Dragon Knight. Ten se setká s mocným Eldwurmem (rasa, do které patří Dragon Knight a Winter Wyvern) a princeznou Miranou, se kterými se vydá na tajemné dobrodružství.

Celý seriál bude mít 8 epizod, zhlédnout ho budete moci na platformě Netflix a spadat bude do žánru anime. Premiéra je plánovaná na 25. března. Na Youtube je již dostupná malá upoutávka, čekají nás ale ještě dva trailery, a to 19. února a 2. března.

Producentem seriálu je Ashley Edward Miller, známý pro scénáře k filmům X-men: First Class a Thor. Rovněž se podílel na tvorbě seriálu Pod černou vlajkou. Animace provede studio MIR, které má s anime seriály bohaté zkušenosti. Stojí například za seriály Legend of Korra a Voltron: Legendary Defender.

Vydání seriálu může významně přispět k rozšíření hráčské základny Doty, která stagnuje či se dokonce mírně zmenšuje. Valve Dotu v minulosti propagovalo zcela minimálně, uvedení seriálu o Dotě na Netflix to ale zásadně mění. Sice se nejedná o klasickou reklamu, povědomí o hře ale jistě rozšíří mezi širší veřejnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama