New Bloom Festival končí 25.2.
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek New Bloom Festival končí 25.2.

New Bloom Festival končí 25.2.

Seinza

Seinza

18. 2. 2014 18:10

Patch 6.2. nám ukázal jaké to je být v roli lovce, ale zbývá nám jen týden na ulovení co nejvíce odměn a využití všech tokenů a ingotů.

Reklama

Naostřete své meče, napněte své tětivy a pozvedněte své hole, ale pozor Wandky nejsou hole vážení. Naše bestie se chystá na svůj poslední řev. V úterý 25. 2. festival definitivně končí a to znamená, že byste měli co nejrychleji utratit své Jade tokeny ať už za Recept či krásnou truhličku nebo klíč. Přeji vám hodně štěstí a příjemný lov.

A nyní něco pro ty co absolutně neví oč jde. Jedná se o Event, kde se v pěti hráčích utkáte proti bestii. Není to bestie jako vaše třídní učitelka, ale je to opravdová bestie, kterou nechcete rozzuřit a jestli se vám to povede tak Hodně štěstí, protože síla jejího rohu a ocasu je ohromná.

Zpět k tématu musíte nebo spíše měli byste vydržet v aréně s bestii 25 minut. Já sám sem vydržel pouhých 10 a nestydím se za to. Dostal sem krásných 68 tokenů.  BTW Nejlevnější truhla stojí 250 JT, takže chápete, jak jsem pohořel.

Ale abyste se dostali k bestii musíte zaplatit nejméně 450 ingotů, které získáte v normálních hrách. Za 150 ingotů potom dostanete v té hře 6000 goldů. Mám známé, kteří zde farmí a obdrželi každý 2x kurýra za 4,3 eura, což není málo za zhruba 4 hodinovou zábavu s partou nerdů.

Aktuálně je v tomto módu nejhranější postava Warlock, díky jeho ultině, „Rku“ chcete-li. Vyvolá 2 Golemy a pomocí nich muže Ressovat (oživovat). Bestie má několik schopností nebo-li spelů, můžete ji oslabit tím, že jí zničíte roh či ocas. Věřte mi, zachrání vám to kejhák. Pokud nevydržíte 25 minut nezoufejte i takových 15 je skvělý výsledek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama