Ninjas in Pyjamas opět nepostoupili dál. Vikin.gg jsou v play-off
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Ninjas in Pyjamas opět nepostoupili dál. Vikin.gg jsou v play-off

Ninjas in Pyjamas opět nepostoupili dál. Vikin.gg jsou v play-off

gubesh

gubesh

24. 6. 2020 22:05

Skupinová fáze se na BEYOND EPIC: Europe/CIS schýlila ke svému závěru. Z třetího místa se do Lower Bracket play-off probojovali Vikin.gg. I s novým nejlepším hráčem Evropy Ninjas in Pyjamas utekl postup do další fáze turnaje o 0,1 bodu.

Reklama

Desetina bodu rozhodla o vyřazení z turnaje

Ninjas in Pyjamas se opět neprosadili do bojů v play-off. Zůstalo pro ně pouze trpké páté (první nepostupové) místo. Na čtvrtou Alliance jim navíc chybělo pouze 0,1 bodů, přestože měli stejný počet vyhraných her a stejný rozdíl (-2) ve vyhraných a prohraných mapách. Pravidla však jsou neúprosná. Bodovalo se následovně: výhra 2:0 – 3 body, výhra 2:1 – 2,5 body, prohra 1:2 – 0,4 body, prohra 0:2 – 0 bodů.

 

 Skupina B BEYOND EPIC

 

Ačkoliv muselo být klukům z Ninjas in Pyjamas po první prohrané mapě s Virtus.pro jasné, že již nemohou postoupit do vyřazovací části šampionátu, nesebralo jim to chuť hrát. Ba naopak ukázali, že dokážou hrát dobrou týmovou Dotu. Zvládli otočit celou sérii ve svůj prospěch a ukořistit vítězství 2:1.

 

"SabeRLight-" se ve druhé hře předvedl s Dark Seerem. Nejlepším hráčem série byl však "CharlieDota", který se v obou hrách zaskvěl s Morphlingem. "SabeRLight-" se o dalším nepodařeném turnaji vyjádřil na svém Twitteru:

Sucks to not advance to playoffs by a tiny bit again, however, I think everyone who was in front of us fully deserves to b ethere and played better than us in this tournament! Sorry for letting @NiPGaming fans down. We will improve for the next tournament!

 

Ninjas in Pyjamas opět nepostoupili dál. Vikin.gg jsou v play-off
i Zdroj: DOTA2.cz

 

BOOM s Vikin.gg jsou ve formě

Vikin.gg byli před svým posledním zápasem ve skupině na druhém místě, aby mohli pomýšlet na to, že si ho udrží, museli se pokusit porazit Team Secret. Nakonec s nimi sehráli dvě dlouhé hry, z nichž ta druhá přesáhla 62 minut, ale které skončili v obou případech prohrou.

 

 Skupina A BEYOND EPIC

 

Team Secret vyhráli také i ostatní zápasy 2:0, kromě jediného, který prohráli s hráči Team Nigma 2:0. Díky čemuž se umístili ve skupině A na prvním místě. Na paty jim šlapou pouze Team Nigma, kteří jsou druzí s 11.9 body. Oba týmy se nakonec kvalifikovaly do Upper Bracket.

 

Vikin.gg se tak v posledním hracím dnu propadli na třetí místo, jež si udrželi o půl bodu před OG. Kluci předvedli, že jsou ve formě, obzvlášť pak "BOOM". Na Vikin.gg v prvním kole Lower Bracket čeká Alliance              , které se dařilo na ESL One Birmingham 2020, ale ve všech zápasech po tomto turnaji nebyli schopní navázat na svou někdejší formu.

             

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama