Ninjas in Pyjamas snově rozehráli skupinu v Pushka league
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Ninjas in Pyjamas snově rozehráli skupinu v Pushka league

Ninjas in Pyjamas snově rozehráli skupinu v Pushka league

gubesh

gubesh

24. 4. 2020 18:18

Navzdory pochybám veřejnosti bývalá sestava Chicken Fighters předvedla přesvědčivý výkon v prvních dvou sériích na WePlay! Pushka league. Zatím bez prohry za sebou mají třetinu zápasů ve skupinové fázi se skóre 4:1. Vytvořili si slušnou výchozí pozici pro další boje o postup do čtvrtfinále Upper Bracket.

Reklama

„Chicken in Pyjamas“ a jejich premiéra

Před prvním zápasem byli hráči Ninjas in Pyjamas ve složité pozici. "Supream^" a "SabeRLight-" hráli svou první hru za velkou evropskou e-sport organizaci ve svém životě. Navíc proti OG.Seed, se kterými o pouhé tři dny dřív, tehdy ještě za Chicken Fighters, drtivě prohráli 0:2. Kvůli této prohře, v první divizi Pushka league vůbec neměli být. Mnoho lidí bylo přesvědčeno, že do ní nepatří a pravděpodobně prohrají. To by však kluci nesměli předvést dechberoucí výkon.

 

Pod novou organizací a s novou motivací v první hře série předvedli neuvěřitelný comeback. Byl to především právě "Supream^" za Pucka a "Saberlight" za Bounty Huntera s Aghanim's Scepter, když po počátečním tlaku OG.Seed a s třemi prohranými linkami dokázali skvělou individuální hrou a neotřelou strategií stav otočit.

 

Ve druhé hře byli Ninjas in Pyjamas (NiP) takticky poraženi již při výběru hrdinů. Viper na midu zničil Supreamovu Templar Assassin. S ní byl pak donucen již na druhém levelu jít do jungle. Ostatní linky se také nevyvíjely dobře, takže hra skončila po 29 minutách v neprospěch NiP. „Super GG,“ napsali OG.Seed po hře sebevědomě do chatu, jako by chtěli říct, že scénář z první mapy byla jenom nešťastná náhoda, která se nebude opakovat.

 

To však nepřipadalo v úvahu pro NiP. Ve třetí rozhodující mapě Ninjas opět vsadili na Templar Assassin. Té zabezpečili prostor a klidnou hru, čehož "Supream^" využil na sto deset procent. Zodpovědnou a precizní hrou si spravil chuť – se skóre (22:1:6) byl hlavní příčinou vítězství Ninjas in Pyjamas v sérii proti OG.Seed.

 

"Supream^" na Tinkerovi? Ninjas in Pyjamas vs Team Liquid – 2:0

Dnes to byl opět "Supream^" se svou precizní hrou, kdo nejvíce pomohl svému týmu k další výhře. S Tinkerem dokázal po prohrané prostřední lince najít prostor k získání klíčových předmětů. Především rychlá Scythe of Vyse pomohla otočit momentum hry na stranu NiP, kteří dokázali hru udržet a po 51 minutách zvítězit. Ve druhé mapě došlo k dalšímu neuvěřitelnému obratu – díky dobré týmové spolupráci si nakonec odnesli výhru 2:0.

 

Ale teď na ně čekají těžší soupeři, z nichž bude první už v úterý Team Nigma s legendární sestavou: "Miracle-", "w33", "MinD_ContRoL", "GH" a kapitán "Kuroky". Připomeňme však poslední zápas Team Nigma proti Chicken Fighters (současní Ninjas in Pyjamas), kde podlehli 2:1 v prvním kole Lower Bracket na ESL One Los Angeles 2020. Team Nigma bude zcela jistě chtít svou porážku soupeři vrátit.

 

Ninjas in Pyjamas na svém twitterovém účtu okomentovali svou někdejší výměnu hráčské sestavy slovy: „A New Chapter.“ Doufejme, že to bude nová kapitola v pozitivním slova smyslu. Ale pro naše kluky je zcela jistě už nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama