Noone a Sonneiko přestupují do Na´Vi
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Noone a Sonneiko přestupují do Na´Vi

Noone a Sonneiko přestupují do Na´Vi

Shovelmeister

Shovelmeister

26. 5. 2021 17:40

Hvězdy organizace AS Monaco Gambit Noone a Sonneiko opustili tým týden před začátkem Majoru. Přesouvají se do ukrajinské organizace Natus Vincere.

Reklama

Vladimir “Noone” Minenko a Akbar “Sonneiko” Butaev přestoupili týden před začátkem Majoru do konkurenčního klubu. Podle vyjádření organizace chtěli hráči opustit tým již na začátku druhé sezóny, vedení je ovšem přemluvilo, aby setrval. Na konci sezóny však oběma nespokojeným hráčům skončila smlouva a mohli bez problémů odejít. Změna je to o to zajímavější, že Natus Vincere se narozdíl od AS Monaco Gambit na druhý Major nekvalifikovali a oba hráči tedy mají podstatně menší šanci dostat se na The International.

Z Na´Vi odchází midlaner Bogdan “Iceberg” Vasylenko a Andrii “ALWAYSWANNAFLY” Bondarenko. Ani jeden z hráčů si dosud nenašel nové angažmá, to se stane pravděpodobně až po Majoru.

AS Monaco Gambit sehnali okamžitě dva náhradníky. Jsou jimi Stanislav “633” Glushan a Artem “Lorenof” Melnik z Fantastic Five, respektive Prosti Esli. Pro organizaci to znamená odečtení části DPC bodů a na zajištění postupu na The International mají jen matematickou šanci. Na´Vi jsou na tom ještě hůře, jediná jejich naděje na účast na TI je otevřená kvalifikace, ze které postupuje pouze jeden tým z regionu.

Sestava AS Monaco Gambit

  1. Kiyalbek "dream" Tayirov
  2. Artem "Lorenof" Melnick
  3. Vasilii "AfterLife" Shishkin
  4. Aleksandr "Immersion" Khmelevskoi
  5. Stanislav "633" Glushan

Sestava Natus Vincere

  1. Alik “V-Tune” Vorobey
  2. Vladimir “No[o]ne” Minenko
  3. Roman “RAMZES666” Kushnarev
  4. Vladimir “RodjER” Nikogosyan
  5. Akbar “SoNNeikO” Butaev
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama