O nejvyšší evropskou DPC ligu zabojuje sedm Čechů a jeden Slovák
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek O nejvyšší evropskou DPC ligu zabojuje sedm Čechů a jeden Slovák

O nejvyšší evropskou DPC ligu zabojuje sedm Čechů a jeden Slovák

Shovelmeister

Shovelmeister

5. 1. 2021 15:36

Do rozřazovacího turnaje, kde se ukáže, které čtyři týmy poputují do nejvyšší evropské ligy, byly pozváni Vikin.gg, Chicken Fighters, mudgolems a vicemistři Sazka eLeague Hippomaniacs.

Reklama

Pozvánku mezi osm týmů, které zabojují o zbylá čtyři místa v první divizi evropské DPC ligy, dostali Vikin.gg s Miroslavem "BOOM" Bičanem, Chicken Fighters s Ondřejem "Supream" Štarhou, mudgolems, s nimiž hraje nejlepší Slovák Oliver "Skiter" Lepko a stříbrní medailisté druhého splitu Sazka eLeague Hippomaniacs.

Hrát se bude systémem dvojité eliminace bez skupinové fáze. Nejlepší čtyři celky poputují do první ligy, ze které se mohou kvalifikovat na Major. Zbytek ale také neodejde s prázdnou, zajistí si místo v lize druhé, ve které se bude hrát o 75 tisíc dolarů a postup mezi elitu celého regionu.

Zbylými soutěžícími v rozřazovacím turnaji jsou:

  • Alliance
  • Brame
  • Spider Pigzs
  • 5men

Mezi absolutní favority se řadí Vikin.gg a Alliance, jedny z nejsilnějších týmů regionu. Běžně obsazují vysoké příčky světových žebříčků a často poráží i ty nejlepší z nejlepších. Velkou neznámou jsou mudgolems a Chicken Fighters, týmy, které v poslední době razantně obměnily sestavu. Hippomaniacs jsou sice považováni za outsidery, překvapit ale rozhodně mohou. I kdyby však neuspěli, získají mnoho zkušeností a druhou divizi mají jistou.

Sestava Hippomaniacs

  1. Vojtěch "Curry" Novák
  2. Pavel "Mambos" Beneš
  3. Marek "Tipek" Rytíř
  4. Petr "Muf" Fojtík
  5. Jan "Sehny" Sehnal
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama