Oblíbený streamer BSJ uzavřel spolupráci s týmem Liquid
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Oblíbený streamer BSJ uzavřel spolupráci s týmem Liquid

Oblíbený streamer BSJ uzavřel spolupráci s týmem Liquid

Shovelmeister

Shovelmeister

16. 6. 2021 16:55

Analytik a streamer Brian "BananaSlamJamma" Canavan uzavřel spolupráci s organizací Liquid. Stane se tvůrcem obsahu pro Dota 2 sekci, přičemž bude i nadále pokračovat ve své streamerské kariéře.

Reklama

Brian “BananaSlamJamma” Canavan, zkráceně BSJ, byl původně profesionálním hráčem v Severní Americe. Po několika letech nevelkých úspěchů přesedlal na roli streamera, kde se zaměřuje hlavně na edukační obsah. Na streamu kromě klasického hraní koučuje ostatní hráče a ukazuje, jak by se správně měla Dota hrát. Aktuálně je jedním z nejsledovanějších Dota 2 streamerů na světě a jeho YouTube kanál je navštěvován statisíci hráčů, kteří se chtějí v Dotě zdokonalit. Tým Liquid oznámil zařazení BSJ jako svého content creatora na sociálních sítích.

BSJ se kromě streamování a trénování věnuje i analýze a komentování, naposledy působil jako analytik na WePlay Animajor. Ve všech zmíněných činnostech bude i nadále pokračovat, ovšem s tím rozdílem, že se přestěhuje do nového sídla organizace v nizozemském Utrechtu, aby mohl být hráčům co nejvíce nablízku. Detaily ohledně jeho budoucí kariéry popsal ve svém nejnovějším videu.

Ve světě Doty nejsou podobné spolupráce tak časté, jako v jiných esportových titulech. Aktuálně je jen několik velkých streamerů, kteří mají uzavřené partnerství s esportovou organizací. Nejznámějšími z nich jsou AdmiralBulldog z Alliance a SingSing reprezentující tým Cloud9, který ani Dota 2 sekci nemá. Bude zajímavé sledovat, jak se spolupráce BSJ a týmu Liquid vyvine a zda se dočkáme více podobných partnerství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama