Obří update přinesl novou postavu a další velké změny
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Obří update přinesl novou postavu a další velké změny

Obří update přinesl novou postavu a další velké změny

Shovelmeister

Shovelmeister

18. 12. 2020 10:51

Vývojáři aktualizovali hru na verzi 7.28, ve které jsou mimo jiné nová hrdinka Hoodwink, nové předměty a nové schopnosti hrdinů.

Reklama

Hoodwink

Hoodwink vzhledem připomíná lasici či fretku, nenechte se však zmást jejím malým vzrůstem. Umí být opravdu nebezpečná, obzvláště v lese. Velmi důležité jsou pro ni totiž stromy, se kterými se pojí její schopnosti.

Acorn Shot

Hoodwink vystřelí na nepřítele nebo do prostoru projektil, který se odráží mezi nepřátelskými jednotkami a udílí bonusové poškození. Pokud zacílí jednotku, vytvoří se na místě zásahu strom.

Bushwhack

Vyhodí síť, která omráčí a přitáhne nepřátele, pokud se nachází poblíž stromu. Rozsah jejich dohledu je rovněž snížen na 0.

Scurry

Pokud je Hoodwink poblíž stromů, má pasivní šanci vyhnout se útokům. Pokud schopnost zapne, dostane bonus k rychlosti pohybu, může procházet skrz jednotky a stromy, stejně jako když použije Spider Legs.

Sharpshooter

Hoodwink nabije střelu, která udělí zasaženým nepřátelům vysoké poškození, zpomalí je a aplikuje na ně Break. Střela je automaticky vypálena po pěti sekundách míření, největší poškození však dává, když ji vystřelí po třech sekundách.

Aghanim´s Shard

Ve verzi 7.28 má každý hrdina kromě Hoodwink dostupný Aghanim´s Shard. Ten si může koupit po dvaceti minutách hry za 1400 zlaťáků. Přidá mu další schopnost nebo vylepší stávající, podobně jako dražší Aghanim´s Scepter.

Nové předměty

Ve hře je celkem 26 nových předmětů, jiné však byly odstraněny. Přesné detaily můžete zjistit na oficiálních stránkách hry. Velmi zajímavě vypadají tři vylepšení Blink Dagger a Wind Waker, který se mimo jiné skládá z Eul´s Scepter of Divinity a poskytuje k němu značné bonusy.

Z neutrálních předmětů vypadá nejzajímavěji Giant´s Ring (Tier 5), který zvětší vaši postavu o 60 %, přidá jí sílu, rychlost pohybu a schopnost přecházet libovolně přes jakýkoli terén. Navíc pokud stojíte nad nepřítelem, udělujete mu poškození ve výši 100 % vaší síly.


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama