Omniknight, Dragon Knight a anti-leave systém v novém patchi - 3.11.
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Omniknight, Dragon Knight a anti-leave systém v novém patchi - 3.11.

Omniknight, Dragon Knight a anti-leave systém v novém patchi - 3.11.

Marty

Marty

4. 11. 2011 06:09
Reklama

Je to tu, jak tomu napovídal název novinky který vyšel společně s komiksem a hromadným zasíláním pozvánek do bety, "The sleeping dragon wakes" (Spící drak se probouzí), tak se i stalo, máme tu nový patch a v něm přibyli dva noví hrdinové z rodiny Knightů, konkrétně se jedná o Dragon Knighta a Omniknighta.

 

Další částí aktualizace ze strany valve se stal i tzv. "Repeatedly abadonned games" systém, v překladu systém "Opakovaného opuštění her". Podstatou tohoto systému je, že všichni, kteří budou zaznamenáni, jako ti co opakovaně opouští hry budou na určitý čas přesunuti do skupiny se stejnými hráči (leavery). Dalo by se říct takové pravidlo: Leavuješ? Tak hraj s leavery! Toto zajistní automaticky matchmaking systém, který tyto "hráče" bude házet do jednoho "pytle".

 

Dragon Knight

 

Dragon Knight je podle mě velmi vydařený. Nemám co bych mu mohl vytknout.

 

Omniknight

 

Z Omniknighta jsem uplně nadšený, popravdě jsem ani nečekal, že by ho mohli udělat takhle pěkně. Jeho Ulti? Nádhera, z tohoto pathce mám opavdu velkou radost.

 

Co si myslíte o nových hrdinech a co říkáte na "leave systém". Já osobně jsem z tohoto patche uplně nadšen, zdá se že hry v Dotě 2 budou mít konečně nějakou úroveň a nebude zde tolik leaverů. Vaše pocity nám napište do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama