Polský fotbalový klub zakládá vlastní Dota 2 tým
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Polský fotbalový klub zakládá vlastní Dota 2 tým

Polský fotbalový klub zakládá vlastní Dota 2 tým

Shovelmeister

Shovelmeister

16. 9. 2021 16:40

Jeden z největších fotbalových klubů Polska rozšiřuje svou esportovou sekci o Dota 2 tým.

Reklama

Wisla All In je esportovou odnoží slavného fotbalového klubu. Organizace byla založena na konci roku 2019 a dosud měla týmy pouze v titulech Counter-Strike: Global Offensive a FIFA 21. Na své webové stránce a sociálních sítích klub oznámil založení nového týmu, a to v populární MOBA hře Dota 2.

Jsme hrdí, že můžeme oznámit, že jsme vstoupili na Dota 2 scénu. Těšíme se na nadcházející výzvy a můžeme vám zaručit, že to bude zajímavé.

Nejznámějším hráčem je Natan “Exotic_Deer” Michalewicz, který byl v letech 2017 a 2018 součástí nadějného týmu Kinguin, který se rozpadl po odchodu hlavní hvězdy Nishy do týmu Secret. Vrcholem jeho dosavadní kariéry byla účast na ESL One Katowice 2018 a čtvrté místo na Dota Summit 9. V nedávné době působil v mezinárodním týmu 5Comrades, s nímž ovládl třetí sezónu nejvyšší německé ligy ESL Meisterschaft.

Ostatní hráči jsou známí zatím pouze na polské scéně, klub jim ovšem věří a doufá, že se jim podaří kvalifikovat do západoevropské DPC ligy.

Wisla All In není zdaleka jedinou esportovou organizací patřící pod fotbalový klub. Již tři roky platí spolupráce mezi elitním čínským týmem LGD Gaming a francouzským velkoklubem Paris Saint-Germain. V minulém roce uzavřelo partnerství AS Monaco s ruskou organizací Gambit Esports a vznikl tým AS Monaco Gambit. Nedávno navázali spolupráci s fotbalovým klubem i američtí Evil Geniuses, konkrétně s anglickými Wolves.

Sestava Wisla All In Dota 2:

  1. Natan “Exotic_Deer” Michalewicz
  2. Marcel “Ekken” Hołowienko
  3. Kuba “Jacob” Staniszewski
  4. Marcin “Molex” Bucki
  5. Patryk “Crush” Jednak
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama