Predikce na 4. kolo ligy
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Predikce na 4. kolo ligy

Predikce na 4. kolo ligy

Kovajda

Kovajda

2. 5. 2020 10:10

Po dnešku už budeme mít první polovinu ligy za sebou a začíná se nám postupně rýsovat pořadí týmů. Chce-li s ním někdo zamíchat, má na to nejvyšší čas.

Reklama

1. zápas dne - Hippomaniacs vs Sampi (16:00)

 

Hippos jsou teď hodně rozjetí a čeká je dosud největší výzva. Už minule jsem je podceňoval a Rozbíječe si hned v zápětí natřeli na chleba, obávám se ale, že dnes rozjetý Hippovlak narazí na tvrdou Sampizeď. Ať už to ale dnes dopadne jakkoliv, určitě je to naposledy, co je stavím do role underdoga. Už blíže ukázali, že dotu hrát umí.

 

2. zápas dne - Brute vs GoGame Dogs (~17:15)

 

Dogs se v lize ještě nepodařilo vyhrát jediný zápas, takže v tomhle zápase budou určitě Under-Dogs. Jsem zvědav jestli využijí této pozice a konečně se jim dnes podařilo prolomit šňůru smůly, Brute budou určitě tvrdý oříšek - jsou to zkušení hráči, kteří vědí, že Dogs mají velký potenciál a určitě je i přes dosavadní vývoj ligy nepodcení.

 

3. zápas dne - Inaequalis Rozbíječi vs NecroRaisers (~18:30)

 

Jsem zvědav, jak se Rozbíječi dokážou vschopit z výprasku z minulého týdne. Papírově mají určitě navrch, ale jestli si můžeme vzhledem k tomu, co jsme už v lize viděli, být něčím jistí, je to fakt, že stát se může cokoliv. Je to zároveň poslední zápas, ve kterém tuto sestavu NR vidíme, takže se buď tento roster rozloučí výhrou a dva členi odjedou s hlavou vztyčenou, nebo ji holt budou muset sklopit.

 

4. zápas dne - eSuba vs Lutea (~19:45)

 

Dosud neporažená eSuba je v tomto zápase favoritem, minulý týden jsme viděli, že není úplně neporazitelná a v jednu chvíli měla dost namále. Lutea nám už ukázala, že není radno ji podceňovat a tak se můžeme těšit na zajímavý zápas na konec hracího dne. 

  

  

Do komentátorských židliček dnes do třetice všeho dobrého usednou OFFak s Alckorem, na panelu analystů se můžete těšit na oblíbenou dvojici DžejDy a Martin Rota dnes doplněnou o mou maličkost. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama