Představení týmů na TI10: Vici Gaming
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Představení týmů na TI10: Vici Gaming

Představení týmů na TI10: Vici Gaming

Shovelmeister

Shovelmeister

14. 9. 2021 19:40

V dalším díle seriálu, kde představujeme jednotlivé týmy, které se kvalifikovaly na The International 10, rozebereme formu elitního čínského celku Vici Gaming.

Reklama

Vici Gaming jsou stálicí na špičce čínské Doty, letošní sezóna jim ale nevyšla tak dobře, jako ty předchozí. Sice se jim podařilo kvalifikovat na The International přes DPC sezónu bez větších problémů, nemohli však slavit jediné vítězství v turnaji.

Výkony Vici Gaming v počátku roku signalizovaly, že se sice jedná o silný tým, ovšem ne tak silný, jako v minulých letech. V první DPC lize zůstali až třetí za týmy Invictus Gaming a Aster. Před Majorem se zúčastnili regionálního čínského turnaje FMWH Dota2 Championship Season 3, kde nestačili ani na výrazně slabší Aster.Aries a skončili předposlední. Na singapurském Majoru sice zvládli postoupit až do play-off, tam jim ale nevyšlo utkání proti outsiderům z OB Esports x Neon a vypadli na 7.-8. místě.

Druhá část sezóny pro ně byla o něco příznivější, ne však o moc. DPC ligu zakončili opět na třetí příčce, během Majoru se ale rozehráli a dotáhli to ve vyřazovací fázi poměrně daleko. Nestačili až na finalisty Evil Geniuses v předposledním kole Lower Bracketu a museli se tedy spokojit s bramborovou medailí.

V letním období zvládli dvakrát dojít až do finále i-League, kde v obou případech podlehli týmu Aster. Na mezinárodní scéně se ale neukázali, a tak je odhadování jejich výkonnosti na TI spíše věštěním z křišťálové koule. Každopádně mají potenciál dostat se mezi nejlepší pětici vzhledem ke známým jménům na své soupisce.

Sestava Vici Gaming

  1. Yang “Poyoyo” Shaohan
  2. Zeng “Ori” Jiaoyang
  3. Ren “Old Eleven” Yangwei
  4. Xiong “Pyw” Jiahan
  5. Ding “Dy” Cong
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama