Prestižní anketa Midaska za rok 2015 je tu!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Prestižní anketa Midaska za rok 2015 je tu!

Prestižní anketa Midaska za rok 2015 je tu!

Kovajda

Kovajda

3. 1. 2016 20:26

Rok se nám s rokem sešel a zase nastal čas odměnit pár výjimečných jedinců za jejich celoroční přínos naší komunitě ať už z hlediska reprezentace v zahraničí, tvorby zábavy či dohledu nad nevychovanou cháskou.

Reklama

Midaska se každým rokem vyvíjí a tak i letos proběhnou změny, které, jak doufáme, povedou k nárustu její kvality a objektivity.

 

Z průzkumu provedeného společností OndraSeZeptalPárLidí, s.r.o jsme zjistili, že s kategoriemi minulého roku byla většina komunity spokojena a tak není potřeba nic měnit a zůstává nám tedy těchto třináct:

  • Tým roku
  • Carry roku
  • Midař roku
  • Offlaner roku
  • Support roku
  • Objev roku - tým
  • Objev roku - hráč

 

  • Offline event roku
  • Online event roku
  • PoV streamer roku 
  • Komentátor roku
  • Staff roku
  • Drama/trapas roku

 

Určitě jste si všimli, že jsem kategorie rozdělil na dvě skupiny a tím se dostávám k avizované změně v anketě.. Dám vám teď chvilku na zamyšlení, co by to tak mohlo být a v dalším odstavci budu pokračovat.

 

Kategorie jsou rozděleny na dvě skupiny - první polovina je ukázkou něčího skillu (kvality), druhá je spíše hodnocení oblíbenosti (popularity). Přišlo mi lehce od věci, že by měl každý sedlák hlas porotce v soutěži tance, ti dokážou spíš posoudit, jaká kočka je ta nejvíc sexy a poslat jí smsku jako missce a tak necháme každého posuzovat to, na co se hodí a na co mu síly stačí.

 

Druhá část - ta o popularitě - bude v rukou vás všech a každý, bez ohledu na věk, pohlaví, barvu pleti či velikost nohy, dostane možnost svým hlasem ovlivnit šance svého favorita na úspěch. Vynecháme zbytečnou fázi nominací a rovnou budete hlasovat pro jednu osobu/akci o které si myslíte, že si váš hlas zaslouží nejvíc. Eliminace nominací by mohla mít za následek fakt, že v některé z anket nebudete vědět, co napsat, protože nebudete mít na výběr - to vůbec nevadí, asi prostě jen nejste kompetentní v dané kategorii hlasovat a buď se můžete poradit se znalejším kámošem nebo nechat políčko prázdné, svět se nezboří!

 

Hlasovat můžete v tomhle formuláři, na hlasování máte přesně týden - bude uzavřeno 10.1.2016 v 23:59:59.

 

Tím, jak naložit s první polovinou ankety, jsem se nechal inspirovat systémem, který fungoval kdysi dávno v wc3 dotě na dasnetu a trochu ho upravil pro naše potřeby. Hlasovací právo má 20 mnou vybraných a ankerkem schválených osob, které se na scéně aktivně pohybují a mají přehled o tom, co se děje a není tedy pochyb o jejich kompetentnosti hlasovat objektivně v anketách.

 

Každý z porotců nám sdělí svojí top 3 pro každou kategorii a my z jejich hlasů pak vyhodnotíme vítěze a druhé a třetí místo, které sice překrásnou ikonkou už odměněny nebudou, ale zmínku si určitě zaslouží i tak. V případě remízy to nějak s ankerkem rozhodnem my. :)

 

Porota

Staffové

1. Ankerek 

2. Kovajda 

3. Skull55 

Streameři

4. OFFak a Alckor (jo, chtěli bejt dohromady)

5. JohnnyCryptoN

6. Rejd

Hráči

Snažil jsem se vzít jednoho zástupce z každého z našich stálejších týmů plus pár free agentů, o kterých vím, že budou objektivní

7. Cechi 

8. Jojka 

9. Wlad

10. jimix 

11. hEmy 

12. Kovi 

13. taF 

14. Mambos 

15. Pípa 

16. Hajadlo 

Zástupci komunity, fanoušci a tak

17. Omik 

18. draxxos 

19. Darerris 

20. J4CK 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama