Preview: Jak dopadne zápas Brute vs. Rozbíječi?
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Preview: Jak dopadne zápas Brute vs. Rozbíječi?

Preview: Jak dopadne zápas Brute vs. Rozbíječi?

Shovelmeister

Shovelmeister

14. 5. 2021 16:29

Po dvoutýdenní pauze se vrací Sazka eLeague Dota2 se svým čtvrtým kolem. Nejzajímavější sobotní podívanou bude pravděpodobně zápas Brute vs. Inaequalis.Rozbíječi.

Reklama

Čtvrté kolo Sazka eLeague začne v sobotu 15. května, a to poněkud netradičně v 8:00. Nejzajímavějšího zápasu mezi Rozbíječi a Brute se dočkáme přibližně v 9:15.

Rozbíječům se v prvním kole nepodařilo vyhrát ani jedno utkání. Nejprve nezvládli hru proti favoritům z Hippomaniacs, poté ale překvapivě prohráli s Lidovým Gamingem, který byl považován za jeden ze slabších týmů. Rozbíječi jsou na tom velmi dobře v rámci individuálních schopností. Jejich carry hráč Martin “Slawee” Chamuty se nedávno pochlubil na svém twitterovém účtu, že překonal hranici 9 000 MMR. Je tedy pátým nejlepším CZ/SK hráčem v evropském žebříčku, v rámci Sazka eLeague jasně vede.

Týmu Brute se dařilo o něco lépe. Ve druhém kole sice nezvládli zápas proti papírově silnějším Young, zlepšili si ale chuť v zápase s GO GAME Dogs. Jejich největší silou je souhra, hráči poctivě trénují téměř každý den, což je na jejich výkonech vidět. Týmu rovněž pomáhá srbský kouč RealToxi, který prošel několika mezinárodními týmy jako hráč i trenér.

Zápas by měl být vyrovnaný, stejně jako ve většině Bo1 sérií bude mít velkou roli draft. Mírnými favority jsou Rozbíječi, u nichž se jejich první prohry považují spíše za zkrat. Všechny zápasy budete moci sledovat na oficiálním streamu.

Sestava Inaequalis.Rozbíječi

  1. Martin “Slawee” Chamuty
  2. Tomáš “Jojka” Medvec
  3. Martin “Fazuliak” Černuška
  4. Erik “Tsuky” Cendelín
  5. Jan “Paloky” Blažek

Sestava Brute

  1. Samuel “Sammi” Frajka
  2. Jakub “Urico” Homola
  3. Matěj “Random” Hruška
  4. Matěj “Larfa” Posker
  5. Filip “Laograc” Kurovský
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama