Přijďte si zahrát vánoční turnaj
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Přijďte si zahrát vánoční turnaj

Přijďte si zahrát vánoční turnaj

Shovelmeister

Shovelmeister

9. 12. 2020 18:53

Oblíbený streamer, komentátor a analytik Tomáš "poKo" Pokorný uspořádá společně s agenturou Grunex vánoční turnaj pro CZ/SK komunitu. Přijďte si zahrát!

Reklama

Opět se můžeme těšit na vánoční turnaj, který bude organizovat jedna z nejvýraznějších osobností CZ/SK Dota scény, Tomáš "poKo" Pokorný. Hrát se bude 19. a 20. prosince o celkový prize pool v podobě 6 tisíc Kč.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 3000 Kč
  • 2. místo: 1 500 Kč
  • 3. místo: 900 Kč
  • 4. místo: 600 Kč

V sobotu se začne v 10:00 a bude se hrát skupinová fáze systémem každý s každým. Nedělní klání odstartují ve 13:00 a každá série proběhne ve formátu Bo3 bez spodního pavouka. Můžete se těšit i na souboj o bronzovou medaili.

Přijďte si zahrát vánoční turnaj
i Zdroj: DOTA2.cz


Účastnit se může úplně kdokoli, jde hlavně o přátelské zápolení a stmelování komunity. Komentář obstará Peter "c1Rca" Trávnik.
V sobotu může volně komentovat jakýkoli zápas úplně kdokoli, případně mohou i účastníci turnaje streamovat zápasy ze svého pohledu. V neděli platí stejná pravidla kromě Grand Finále, které bude vyhrazeno pouze pro oficiální vysílání, takže ani z žádný z hráčů ho nesmí streamovat ze svého pohledu. Během vysílání Grand Finále se diváci mohou těšit na soutěž o Cyberpunk 2077.

Registrovat se můžete na oficiální webové stránce Sazka eLeague. Veškerá komunikace bude probíhat na oficiálním Discordu v sekci DOTA2 Vánoční turnaj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama