První český HUB úspěšně za námi
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek První český HUB úspěšně za námi

První český HUB úspěšně za námi

Skeli77

Skeli77

25. 2. 2019 22:17

Navzdory technickým potížím a porodním bolestem celé akce, si myslím, že hub měl úspěch a nabídl svým divákům, co bylo v plánu a možná i trochu více.

Reklama

Dorazili všichni avizovaní hosté a bylo to velké. Nevím jestli si hub užili více účinkující nebo diváci, to asi musíte posoudit sami. A pokud se někdo z jakéhokoli důvodu nedíval, zde máte přehled, co vše se krom samotného komentování her dělo.

  

Samozřejmě jako každá domácí akce i tato začala house tour. Kde poKo ukázal, že neumí pořádně připojit mikrofon. Tudíž přišlo na řadu točení voice overu.

  

Následovaly PadEwanky pověstné vtipy, které sice pravda mnozí znají, ale její přednes si zaslouží potlesk.

 

Radostyn, jakožto nejrozšířenější divák na CZ/SK Twitchi, přispěl sbírkou svých klipů od různých českých a slovenských streamerů.

 

Dalším obohacením programu byla soutěž "Poznávání celebrit". Zde byly natočeny jednotlivé indicie, dle kterých se měla daná osobnost CZ/SK Twitche poznat. Pro lidi, kteří by náhodou některá videa a hlášky neznali, přiložím když to bude možné i originál.

První osobností byl Johnny Crypton. Zde je kvantum materiálu, z kterého lze vybírat. Proto se natočily hned tři nápovědy:

Dalším známým českým streamerem je rejd, alias MEGAKING1337:

  • kdo by neznal rejdův "kořínek" (originál)
  • pak možná ne pro všechny úplně známý příběh o jogurtu, kdy rejd v domnění, že nikdo nepošle tolik donate, vybral během malé chvíle pro něj unreal částku, aby si vylil na hlavu jogurt, což neudělal
Další poměrně lehce rozeznatelnou osobností je vERuNdA, proč tedy nenatočit i nějaká videa o ní:

Cranich, známý také jako Old Man naší scény. Kdo jiný by ho měl ztvárnit, než jeho kamarád a bývalý spoluhráč sehny.

 

Pro dovršení autistické úrovně streamu byl natočen rozhovor Rikim, který je společně se svou sestrou Lunou obyvatel domu, ve kterém hub probíhal.

 

Na hub zavítali i OFFak a Alckor z ARstudia, kteří natočili společně s poKem svou verzi Tobiwanova videa s Black Hole. Česká verze se jmenuje tobiFFak a kluci se určitě nemají za co stydět.

Jak jinak zakončit bonusová videa, než duelem urážek mezi kluky.

 

Doufám, že vás videa pobavila a pokud máte nějaké otázky, či nápady na doplnění, piště do komentářů.

Urazky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama