První kolo druhého splitu Sazka eLEAGUE přinese odvetu z minulého finále
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek První kolo druhého splitu Sazka eLEAGUE přinese odvetu z minulého finále

První kolo druhého splitu Sazka eLEAGUE přinese odvetu z minulého finále

Shovelmeister

Shovelmeister

20. 8. 2021 16:10

První kolo druhého splitu Sazka eLEAGUE začíná již tuto sobotu. Třetí zápas přinese rematch finále jarního splitu mezi Rozbíječi a Hippomaniacs.

Reklama

Již v sobotu 21. srpna začíná podzimní split Sazka eLEAGUE. V prvním kole se představí celkem 4 týmy a dočkáme se i utkání mezi Hippomaniacs a Rozbíječi, mistry a vicemistry jarního splitu. Zmíněné utkání je třetí v pořadí a podle plánu by na něj mělo dojít v 16:30. 

Oba celky prošly výraznými změnami. Od Rozbíječů odešel jejich papírově nejlepší hráč Martin “Slawee” Chamuty, a to právě k Hippomaniacs, kde nahradil Curryho. Hippomaniacs utrpěli další ztrátu v podobě odchodu kapitána Sehnyho, jehož náhradníkem se stal Filminy. Jak sám Filminy uvedl, nyní nemají Hippomaniacs jasně stanoveného kapitána, což s sebou může nést určitá rizika. Podobná situace nastala v roce 2017 u Evil Geniuses, kde na support pozicích figurovali skvělí hráči Crit a zai, ovšem bez jasně určeného kapitána docházelo na problémy v komunikaci a papírově velmi silný tým nedokázal vyhrávat.

Rozbíječi si se ztrátou Slaweeho poradili dosazením Pavla “hEmy” Absolína na pozici carry. Další změnou je odchod kontroverzního hráče Fazuliaka, jehož nahradí Erik “Tsuky” Cendelín. Na scénu se vrací i Oliver “oli” Šimon, jenž v posledním splitu celku hodně pomohl v těžkých zápasech jako náhradník.

Favority na vítězství jsou bezpochyby Hippomaniacs, jejichž papírové předpoklady jsou nejlepší z celé ligy. V Bo1 sérii se ale může stát úplně cokoli, obzvláště pár dní po novém patchi, kdy jeden z týmů může objevit dosud skrytou strategii, se kterou přemůže i silnějšího soupeře.

Vysílání začíná v sobotu 21. srpna ve 14:00 na oficiálním kanálu.

Sestava Inaequalis.Rozbíječi

  1. Pavel “hEmy” Absolín
  2. Tomáš “Jojka” Medvec
  3. Erik “Tsuky” Cendelín
  4. Oliver “Oli” Šimon
  5. Jan “Paloky” Blažek

Sestava Hippomaniacs

  1. Martin “Slawee” Chamuty
  2. Pavel “Mambos” Beneš
  3. Marek “Tipek” Rytíř
  4. Filip “Filminy” Komín
  5. Petr “Muf” Fojtík
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama