První Major sezony se bude konat v Číně.
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek První Major sezony se bude konat v Číně.

První Major sezony se bude konat v Číně.

Zludos

Zludos

21. 9. 2019 09:42

MDL Chengdu je první Major v této sezoně.

Reklama

    Předevčírem byl oznámen první Minor v DPC sezoně 2019-2020. Nyní je známo i místo konání prvního Majoru, jenž se uskuteční v čínském městě Čcheng-tu. Mars Dota 2 League (MDL) je velká organizace, která v loňském roce pořádala turnaje jako MDL Disneyland či the Changsa Major 2018. Před pár dny na svých sociálních sítích oznámili, že první major v této sezoně bude hostit právě Čína. Turnaj se bude konat během listopadu, konkrétně od 16. do 24. listopadu 2019. Mezi sebou bude bojovat 16 týmů o prize pool v hodnotě 1 000 000 USD a taky o velký počet DPC bodů (15000), které se hodí při kvalifikaci na The International. 

     Týmy, které budou na turnaji hrát musí projít přes kvalifikaci. Celkově bude šest regionálních kvalifikací, jež vypuknou už za pár týdnů, přesněji od 5. řijna. Ještě není jasné, kolik postupových míst nabídne jedna kvalifikace, ale minimálně to budou dvě místa za každý region podle Valve DPC pravidel. Týmy, které obdrží přímé pozvání na Major budou odtajněny po konci registrace, což je 28. září. 

      Už několik velkých týmu potvrdilo, že se prvního Majoru v sezoně nezúčastní. Bude tak zajímavé sledovat mužstva, které na začátku sezony změnily své sestavy. Uvidíme zda-li se nějakým nováčkům v profesionálně scéně podaří dosáhnout velkým úspěchům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama