První Major turnaj se bude konat ve Frankfurtu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek První Major turnaj se bude konat ve Frankfurtu

První Major turnaj se bude konat ve Frankfurtu

ankerek

ankerek

24. 9. 2015 09:39
Reklama

Máme tu detailnější informace o podzimním Major turnaji, prvním ze tří nových sezonních turnajů od Valve. Událost se bude konat 16.-21.11. v německém Frankfurtu a bude pro 16 týmů.

Turnaj ponese jméno The Frankfurt Major a bude se odehrávat ve Festhalle Messe, což je hala ve které se normálně pořádají velké sportovní události či hudební koncerty. Hala dokáže pojmout 15 tisíc diváků. Vstup na událost bude zdarma pro veřejnost až na finálový den, na který se budou prodávat lístky za 50€. Lístky se budou prodávat tuto neděli 27.9. ve dvou vlnách - od 11:00 a potom od 19:00 našeho času. Více info naleznete na stránce Eventbrite.

Valve do turnaje vkládá jako výherní částku neuvěřitelných 3 000 000 $, což je největší částka, která byla vložena pořadatelem do progaming turnaje. K akci se bude vázat první sezonní Compendium. Nicméně není jasné, jestli z prodejů Compendia půjde část peněz do prizepoolu Frankfurt Majoru. Jelikož Valve vkládá do tohoto turnaje o dost větší částku jak do Internationalu a ještě na svém blogu udává, že jde o celkovou cenu, ne o základní, tak je možné, že větší prizepool nejspíš nebude.

I když jde o Valve turnaj, událost na místě bude organizována ESL.

Turnaje se zúčastní klasických 16 týmů. Předtím budou regionální a otevřené kvalifikace. Týmy, které budou přímo pozvané do turnaje a na regionální kvalifikace budou zveřejněny 5.10. Otevřené kvaldy budou 6.-9.10., kterých se může zúčastnit jakýkoli tým z celého světa. Registrace budou od 1.10.

 

První Major turnaj se bude konat ve Frankfurtu
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Ve stejném blogu Valve také píše, že tento týden se můžeme těšit na 6.85 balance patch. A také že pracují na zlepšení UI podle návrhů hráčů.

 

zdroj: dota2.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama