Prvním finalistou TI9 je tým OG
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Prvním finalistou TI9 je tým OG

Prvním finalistou TI9 je tým OG

Zludos

Zludos

24. 8. 2019 11:43

Jako minulý rok si grandfinále The International zahraje tým OG.

Reklama

Ve finále Upper Bracketu se potkali finalisté uplynulého ročníku TI8, aby zabojovali o první místo v grandfinále TI9. Oba týmy měly obrovskou motivaci se probojovat do grandfinále. U PSG.LGD však touha po vítězství mohla být větší, jelikož se turnaj odehrává na domácí půdě v Číně a hlavně dychtivost po vítězné odvetě, která trvá od loňského finále, kdy jim tým OG sebral možnost vyhrát Aegis of Immortal. 

 

OG si vybrali sestavu, která byla velmi podobná té z minulého roku s Diem a Nature Prophetem. Doufali, že se se stejným pickem znovu zadaří. PSG.LGD se však velmi dobře připravili a bylo jasné, že nás čeká velmi vyrovnaný zápas dvou týmů z dotařské špičky. Stačila pouze jedna malá chyba od Anathan "Ana" Pham, aby v prvním zápase PSG.LGD zvítězili. 

 

 

Být vítězem The International však znamená, že budete bojovat do poslední chvíle, a tak ve druhém zápase OG vsadili na velmi silnou kombinaci Alchemisty a Chena, která vedla k naprosté dominanci a vítezství za pouhých 22 minut a 27 vteřin.

 

 

Ve třetím, nejdůležitějším zápase OG opět vsadili na Alchemistu s Chenem. Tentokrát však dominance nebyla taková, jako v předešlém utkání a po vyrovnaném průběhu nakonec zvítězil tým OG. 

 

Prvním finalistou TI9 je tým OG
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Pro tým OG je to druhé finále The International v řadě. Hráči tak mají nevídanou možnost vyhrát tento turnaj dvakrát po sobě. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama