PSG.LGD zahájili soustředění na TI9
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek PSG.LGD zahájili soustředění na TI9

PSG.LGD zahájili soustředění na TI9

Zludos

Zludos

16. 7. 2019 19:51

Loňský finalista tým PSG.LGD zahájil soustředění na letošní ročník The International. Bude se zde připravovat pod speciálními pravidly, aby na konci srpna mohl pozvednout trofej jako vítěz TI9.

Reklama

    The International, nejdůležitější turnaj celé sezony, se letos poprvé odehraje v Číně. Pověst, že Čína vyhraje Aegis of Champions každý sudý rok skončila minulé léto, kdy ve finále TI8 prohrál tým PSG.LGD nad OG. Naskytla se tak skvělá příležitost, jak se za loňské zklámání pomstít přímo před vlastními fanoušky.

     Čínské týmy se začaly připravovat, aby na konci turnaje mohly pozvednout trofej nad svou hlavu. Speciální přípravu však začal tým PSG.LGD, jenž se snaží napravit loňské zaváhání. Měsíc před začátkem turnaje se hráči společně s manažery vydali na bootcamp, kde jsou nastoleny velmi přísná pravidla. 

1. Tréninkové dny jsou od pondělí do soboty

2. Během bootcampu hráčí nemohou používat mobilní telefony a musejí odinstalovat všechny aplikace sociálních sítí na svých počítačích. V tréninkových dnech hráči mohou strávit pouze 30 minut na svých telefonech. V neděli, kdy se netrénuje, mají čas neomezený. Za porušení těchto pravidel je pokuta ve výši 435 dolarů. 

3. Během tréninkových dnů hráči musejí přijít na místo před 13. hodinou, každé zpoždění se trestá pokutou 145 dolarů.

4. V tréninkové místnosti je zakázáno kouřit.

5. Shrnutí celého týdne se bude konat každou sobotu. 

Turnaj začne 15. srpna skupinovou fází v Shanghaii v Číně. Hlavní událost se bude konat v Mercedes-Benz Areně od 20. do 25. srpna. Prize pool, který letos trhá rekordy se blíží k překonání 29 milionové hranici. Uvidíme jak se činským týmům bude dařit a zda-li předturnajové soustředění splnilo svůj účel. 

PSG.LGD zahájili soustředění na TI9
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama