Rekapitualce třetího kola ESL One Germany: Žlutá ponorka opět válí, Češi v problémech
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Rekapitualce třetího kola ESL One Germany: Žlutá ponorka opět válí, Češi v problémech

Rekapitualce třetího kola ESL One Germany: Žlutá ponorka opět válí, Češi v problémech

Shovelmeister

Shovelmeister

16. 10. 2020 10:46

Třetí den skupinové fáze ESL One Germany je u konce. Čechům se opět nedařilo, zato outsideři z Yellow Submarine mohou slavit získání dalšího cenného skalpu.

Reklama

V prvním duelu kola se válčilo mezi CIS týmy EXTREMUM a Cyber Legacy. Těsné utkání ovládli hráči CL, zejména díky oblíbenému Phoenixovi. Získali první bod a utekli hrobníkovi z lopaty, EXTREMUM v turnaji končí.

Hned poté udělal radost slovenským fanouškům Oliver "Skiter" Lepko a jeho tým mudgolems. Blátiví golemové dokázali přehrát vicemistry světa z týmu Nigma, a to přesvědčivě 2:0. V této sérii naopak strategie s Phoenixem vůbec nefungovaly. Nigma potřebuje vyhrát následující dva zápasy, mudgolems stačí pouze jeden.

Druhý den se na úvod utkaly outsideři z týmů HellRaisers a Tempo Esports. HR dokázali zvítězit a zachránili se stejně jako Cyber Legacy. Třetí prohra znamenala pro srbskou organizaci vyřazení.

Poté přišla na řadu série, na kterou čeští fanoušci netrpělivě čekali. NiP si měli dojít pro jasné vítězství nad organizací Yellow Submarine, kterou donedávna znal pouze málokdo. S kombinací Io+Tiny získali první hru a stejně hodlali sérii ukončit. Žlutá ponorka se však nevzdala a vyzrála na NiP na druhé i třetí mapě. Nyní stačí CIS týmu zvítězit v jediné sérii a postoupí do play-off. NiP si už nemohou dovolit zaváhat.

Rekapitualce třetího kola ESL One Germany: Žlutá ponorka opět válí, Češi v problémech
i Zdroj: DOTA2.cz

V závěru dne jsme byli svědky úžasné série mezi předními evropskými týmy Alliance a OG. Jatka o třech dějstvích ukončil až Nikobabyho parádní výkon na Faceless Voidovi. Alliance je tak prvním týmem, který získal tři vítězství a postoupil do vyřazovací fáze.

Velmi vyrovnaná série mezi Vikin.gg s Miroslavem "BOOM" Bičanem a švédsko-dánským celkem 5men nakonec nedopadla pro BOOMův tým nejlépe. I přes obrovnskou snahu se Vikingům nepodařilo dotáhnout sérii do vítězného konce a dostávají se do nezáviděníhodné situace. Pokud chtějí pomýšlet na titul, nesmí následující dva zápasy prohrát.

Poté Natus Vincere v další CIS bitvě zdolali zcela bez potíží outsidery z Winstrike 2:0.

Závěr kola přinesl nejočekávanější utkání. Liquid se pokusili překvapit světové jedničky Secret. Tým Secret dvakrát zvolil Drow Ranger jako své carry a vyplatilo se. Opět ukázali, proč jsou nejlepší na světě a zvítězili pohodlně 2:0.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama