Resolut1on: Konkurence rozhodně nespí
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Resolut1on: Konkurence rozhodně nespí

Resolut1on: Konkurence rozhodně nespí

Flam1ngo

Flam1ngo

20. 11. 2017 21:17

Roman "Resolut1on" Fominok ve svém krátkém rozhovoru portálu joinDOTA pověděl, jak se mu první měsíce dařilo v novém týmu, proč OG neustále mění herní pozice a další pozoruhodné informace. My jsme si pro vás připravili překlad toho nejzajímavějšího.

Reklama

Na začátku nové dotařské sezóny jsi hrál výhradně na druhé pozici (Mid), ale postupem času jste se začali s N0tailem častěji střídat. Občas jsme mohli vidět dokonce i s4 na midu. Pročpak? Mohl by jsi nám to podrobněji vysvětlit?

 

 

Resolut1on: Konkurence rozhodně nespí
i Zdroj: DOTA2.cz

Nová sezóna = Nový tým

 

V tomto patchi je velice důležité vyhrávat a dominovat své linky, a tím vlastně vyždímat absolutní maximum pro své hrdiny. Rozhodli jsme se s týmem, že pro nás bude lepší, když budeme neustále rotovat mezi první a druhou pozicí, mezi mnou a Johanem. Vybíráme ty hrdiny, který nám nejvíce sednou. Většinou času trávím jako hlavní carry týmu a můžete mě vidět třeba na Invokerovi a Storm Spiritovi, nebo také na více late-carry hrdinech: Terrorblade a Sven. Jak už jsem řekl, bereme to, co se nám nejvíce hodí. 

 

Nyní máte k dispozici tři core hráče, kteří se neustále točí dle potřeb týmu. Je to svým způsobem unikátní. Jaké to má výhody a nevýhody?

 

Pozitivní a přínosnou stránkou pro nás jsou rotace. Tím, že se neustále střídáme v rolích mateme naše soupeře a oni musí vždy hádat, na jakých linkách se objeví naši hrdinové. Navíc tím můžeme být více flexibilnější a přijít s něčím opravdu zajímavým. Ukázat vylepšenou strategii, nebo taky překvapit a tak. Mínusy? Asi největším mínusem bych viděl to, že musíme trénovat více linek, více kombinací a neustále si rozšiřovat hero-pool, protože herní styl na první pozici (Carry), druhé pozici (Mid) a třetí pozici (Offlane) je velmi odlišný.

 

Upřímně váš vstup do nové sezóny nebyl zrovna podle vaších představ. Moc se nedařilo a teď se to pomalu, ale jistě lepší a konečně stabilizujete svojí hru. Můžeš nám přiblížit tvoje první měsíce v OG.

 

 

Resolut1on: Konkurence rozhodně nespí
i Zdroj: DOTA2.cz

Nová posila OG: Roman "Resolut1on" Fominok

 

Je pravdou, že jsme si ze začátku moc nerozuměli. Teď se to taky občas stane, ale je to o dost lepší. Usilovně pracujeme na tom, abysme fungovali jako jeden celek. První měsíce v OG byly zajímavý a zábavný. Lépe jsem se seznámil s mými kolegy a konečně se cítím být součástí kolektivu. Snažíme se spolu co nejvíce to jde komunikovat, koukat na herní záznamy (replaye) atd ...

 

Teď, když máte za sebou Dota Pit, jaký máte plány do budoucna? Pojede znovu na bootcamp?

 

My se snažíme co nejvíce hrát spolu a produktivně trávit náš čas. Je to pro nás velmi důležité. Konkurence nespí a v dnešní době vyhrát jakýkoliv turnaj stojí hodně úsílí a rozhodně musíte ze sebe vydat 100%. Konkurence je velmi silná. Doufám, že se nám podaří znovu přijet na společný bootcamp před svátky a stravit co nejvíce času spolu.

 

Co si myslíš o novém patchi?

 

Nový patch se mi moc líbí. Konec konců přivedl zpět k životu takové zaprášené hrdiny jako Shadow Fiend a Storm Spirit, který už jsou teď v pohodě hratelný. Patch se mi rozhodně zamlouvá. Užívám si tu hru.

Zdroj: joinDota

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama