Resolution a Cooman posilují HellRaisers
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Resolution a Cooman posilují HellRaisers

Resolution a Cooman posilují HellRaisers

Shovelmeister

Shovelmeister

3. 1. 2021 14:44

Dva slavní CIS hráči Resolution a Cooman se po pauze v profesionálním hraní přidávají k týmu HellRaisers.

Reklama

Roman "Resolution" Fominok se k týmu připojil hned v první den nového roku po několikaměsíční pauze od kompetitivního hraní. Naposledy hrál v září za Virtus.pro a od té doby seděl v ruském týmu na lavičce. Nyní zaujme pozici 3 u konkurenčních HellRaisers.

Mezi jeho největší úspěchy patří bezesporu druhé místo na The International 2016, kam se probojoval s týmem outsiderů Digital Chaos. Dále například vyřadil Evil Geniuses z The International 2017 s týmem Empire, kde pouze zaskakoval. Během jeho dlouhé a úspěšné kariéry si zahrál i v OG.

Carry bude v HellRaisers hrát nová posila Zaur "Cooman" Shakhmurzaev. Ruský matador naposledy působil v Cyber Legacy, a to do 20. listopadu 2020. Cooman prošel řadou silných týmů jako například Virtus.pro, Empire nebo Winstrike. Nikdy však nedosáhl na zlatou medaili z velkého turnaje, ačkoli prokázal, že na nejvyšší úroveň Doty má.

Resolution a Cooman posilují HellRaisers
i Zdroj: DOTA2.cz

Organizaci stále chybí hráč na pozici 5 a kapitán týmu. Jméno posledního reprezentanta HR bychom se měli dozvědět co nejdříve, poněvadž DPC liga začíná již 18. ledna a žádný dobrý tým v ní nebude chtít chybět.

Současná sestava HellRaisers

  1. Zaur "Cooman" Shakhmurzaev
  2. Alexander "Nix" Levin
  3. Roman "Resolution" Fominok
  4. Ilya "Lil" Ilyuk
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama