Ruský tým musel dohrát mapu v oslabení kvůli chybě hry
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Ruský tým musel dohrát mapu v oslabení kvůli chybě hry

Ruský tým musel dohrát mapu v oslabení kvůli chybě hry

Shovelmeister

Shovelmeister

1. 2. 2021 17:18

Souboj týmů EXTREMUM a Natus Vincere v první DPC lize pro CIS region probíhal zcela normálně až do chvíle, kdy se jeden z hráčů odpojil a kvůli bugu se nemohl připojit zpět. Jeho tým tak musel dohrát mapu v oslabení.

Reklama

Týmy EXTREMUM a Na´Vi se utkaly v tabulce první CIS DPC ligy od ESL. Ačkoli byli Na´Vi jasnými favority. EXTREMUM získali díky první hře náskok díky nesmírně rychlému tempu a Divine Rapieru na Meduse.

Druhá hra se vyvíjela mnohem příznivěji pro ukrajinskou organizaci, jejíž hráči postupně zatlačovali soupeře do základny. Okolo třicáté minuty se však support hráč týmu EXTREMUM Evgenii "Chu" Makarov odpojil a kvůli chybě hry se mu nedařilo připojit zpět. Jeho tým tak musel hrát v oslabení, což vyústilo v jasnou prohru.

Nedávno se ve hře objevil bug, kvůli kterému hráč nemá dostupné tlačítko na opětovné připojení do zápasu. Valve se dosud k problému nevyjádřilo a podle dostupných informací zatím nebyl bug odstraněn.

Navíc tým obdržel penalizaci do draftu třetí hry kvůli pozdnímu příchodu. Nakonec nešťastníci z ruské organizace rozhodující mapu prohráli a tím ztratili i celou sérii 1:2. Nyní se drží na šesté příčce s jednou výhrou a dvěmi prohrami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama