Saberlight má nový tým, přesunul se do Severní Ameriky
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Saberlight má nový tým, přesunul se do Severní Ameriky

Saberlight má nový tým, přesunul se do Severní Ameriky

Shovelmeister

Shovelmeister

4. 1. 2021 12:21

Česká hvězda Jonáš "Saberlight" Volek nedávno opustila tým Chicken Fighters a přesouvá se do Severní Ameriky, kde bude působit v novém celku Undying.

Reklama

Nedávno jsme informovali, že Jonáš "Saberlight" Volek již není součástí týmu Chicken Fighters, do kterého se vrátil po zrušení Dota 2 sekce v Ninjas in Pyjamas.

V Severní Americe se zformoval nový mezinárodní tým, jehož součástí bude právě i Saberlight. Zaujme svou oblíbenou roli, tedy offlinku.

Saberlight má nový tým, přesunul se do Severní Ameriky
i Zdroj: DOTA2.cz

Rozhodl jsem se v nové DPC sezóně vyzkoušet něco nového. Proto se připojuji k týmu Undying, se kterým budu hrát v Severní Americe. Toto budou mí legendární spoluhráči: Timado, Bryle, MoonMeander a Dubu. Přeji hodně štěstí klukům z Chicken Fighters, snad se potkáme na LANce.

Peruánec Timado sice nepatří mezi nejznámější hráče planety, nedostatkem zkušeností ale netrpí. Již v roce 2017 si zahrál s týmem Infamous na The International a o dva roky později reprezentoval stejnou organizaci na Majoru od DreamLeague.

Bryle působil společně s MoonMeanderem naposledy v týmu CR4ZY, se kterým se dostali mezi nejlepší severoamerické týmy. MoonMeander navíc v letech 2015 a 2016 hrál za OG, se kterými zvítězil na Frankfurtském a Manilském Majoru.

Kapitánem bude DuBu, jeden z nejslavnějších korejských hráčů s neuvěřitelným množstvím zkušeností. Hrál na mnoha Majorech a několikrát i na The International. Vyzkoušel si i pozici trenéra v týmech Fnatic a CR4ZY.

Tým byl již pozván do uzavřené kvalifikace do první severoamerické DPC ligy společně s týmy Black N Yellow, Doze Reborn a 5 Man Midas. Další čtyři oponenti jim vzejdou z otevřených kvalifikací. Papírově je tým Undying jednoznačně nejsilnější a je tedy velká šance, že se do nejvyšší regionální ligy probojuje.

Sestava týmu Undying

  1. Enzo Gianoli "Timado" O'Connor
  2. Jonathan "Bryle" Santos De Guia
  3. Jonáš "Saberlight" Volek
  4. David "MoonMeander" Tan
  5. Kim "DuBu" Doo-young
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama