SGC poráží infused v The Defense
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek SGC poráží infused v The Defense

SGC poráží infused v The Defense

Smurk

Smurk

8. 1. 2012 11:38
Reklama

Velmi napínavou podívanou nám včera připravili chlapci z SGC při klání s týmem infused. Zápas se odehrál ve skupinové části turnaje The Defense a oběma týmům šlo o postup. Infused potřebovali výhru, aby postupovali rovnou a SGC potřebovali výhru, aby udrželi naději na možný postup.

SGC hrající za Radiant měli v early game jasně navrch a vypracovali si slušný náskok před Dire, ale mid game jasně ovládli infused, náskok stáhli a dokonce si sami vypracovali 10 000 goldů náskok. Už to vypadalo se SGC bledě, ale infused se párkrát přecenili, což je stálo pár prohraných teamfightů a dokonce i Roshana a SGC po posledním teamfightu rushli základnu, ani se neobtěžovali ničit raxy a šli rovnou po trůnu, který se jim nakonec podařilo ukořistit a připsali si tak na konto velmi důležitou výhru a sérii zápasů upravili na stav 2 - 3.

Dnes v 17:30 se odehraje poslední zápas ve skupině a to mezi   MiTH a mousesports, který bude pro naše kluky rozhodující. Pokud vyhrají MiTH, budou ve skupině 3 teamy ( SGC, infused, mousesports) se skórem 2 - 3 a budou se hrát rozhodující zápasy o postup. Zápas bude živě streamovat Tobi Wan z joindota.com, tak se určitě podívejte.

Na samotný zápas SGC vs Infused se můžete podívat z tohoto videa.


Infused vs SGC - The Defense

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama