Skiter má šanci postoupit do grandfinále ESL One Germany
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Skiter má šanci postoupit do grandfinále ESL One Germany

Skiter má šanci postoupit do grandfinále ESL One Germany

Shovelmeister

Shovelmeister

30. 10. 2020 10:08

Další den ESL One Germany přinese souboj o přežití mezi favority na vítězství Secret a týmem Liquid. Ve finále horního pavouka se utkají Skiterovi mudgolems s Na´Vi o postup do grandfinále.

Reklama

Secret - Liquid

Rozjeté Secret se nedá jen tak zastavit. Sice byli poraženi blátivými golemy, spíše než zastavením, by se to ale dalo nazývat zbržděním. V předchozím kole hladce prošli přes jeden z nejlepších světových týmů Alliance a vypadá to, že se nezastaví před ničím, aby si svou sérii osmi vyhraných turnajů nezkazili.

Naopak Liquid mohou v tomto utkání jen překvapit. Naposledy zdolali celkem snadno Vikin.gg a jsou v dobré formě. Velká bitva proběhne pravděpodobně hned v draftu, a to o Snapfire, kterou si oblíbili oba celky. Liqud jsou jasnými outsidery, je nutné ale dodat, že proti týmu Secret je outsiderem téměř každý.

Zápas bude probíhat nejspíše stejně, jako většina duelů, kde figurují Secret. Světové jedničky postupně zatlačí Liquid do základny, kde je nakonec donutí napsat "GG".

Náš tip: 2-0 Secret

Skiter má šanci postoupit do grandfinále ESL One Germany
i Zdroj: DOTA2.cz

Natus Vincere - mudgolems

Oba týmy si svou pozici jednoznačně zaslouží. Na´Vi přehráli Vikin.gg, jejichž výkony byly v poslední době více než dobré. Hlavní hvězdou týmu je zkušený soft support Rodjer, v některých hrách ale diváci a komentátoři žasnou nad výkony carry hráče V-Tune, jehož rychlost farmení nezná hranic.

Proti nim stojí mudgolems se Slovákem Oliverem "Skiter" Lepkem, kteří dokázali triumfálně porazit tým Secret, což se nikomu nepovedlo dlouhé čtyři měsíce. Jejich aktuální forma je fenomenální, řadí se mezi nejlepší evropské týmy a s velkou pravděpodobností proniknou i na světovou špičku až skončí pandemie koronaviru.

Zápas to určitě nebude jednoznačný. Pravděpodobně uvidíme dechberoucí akce, z nichž vyjdou vítězně spíše mudgolems.

Náš tip: 2-1 mudgolems

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama