Skiter postupuje do upper bracketu TI, utká se se svou bývalou organizací
i Zdroj: DOTA2.cz
Esport Článek Skiter postupuje do upper bracketu TI, utká se se svou bývalou organizací

Skiter postupuje do upper bracketu TI, utká se se svou bývalou organizací

Shovelmeister

Shovelmeister

Skiter zvládl důležitý zápas v Seeding decider fázi a postupuje do horní části pavouka.

Reklama

Slovenský matador a bývalý mistr světa Oliver “Skiter” Lepko se svým týmem Falcons zdolal jihoamerický celek Beastcoast. Ačkoli se očekávala jasná dominance Evropanů, hned po první mapě šli do vedení Peruánci, pro něž to bylo první vítězství na turnaji.

V dalších dvou hrách již Falcons vybrali aktuálně velmi úspěšného Monkey Kinga na mid, s nímž Malr1ne předvedl výborné výkony. V obou případech vyhrál linku a následně svou akční hrou způsoboval chaos v nepřátelských řadách. Ani Skiter na druhé a třetí mapě nezklamal. Podržel svůj tým s Razorem a Lunou, přičemž v obou hrách zemřel pouze jednou.

Nyní Falcons čeká první kolo upper bracketu, kde se střetnou s Tundra Esports - organizací, se kterou Skiter zvítězil na The International v roce 2022. Očekává se vyrovnané utkání, kde jsou Falcons mírnými favority. Nicméně dvojnásobný světový šampion Topson rozhodně nedá nic zadarmo, a pokud dostane do ruky své oblíbené hrdiny, půjde pro Skitera do tuhého.

Pokud by Falcons zvítězili, zajistí si nejhůře 6. místo, v případě prohry budou stále mít šanci na celkové vítězství, ale šance se vzhledem k množství zápasů ve spodní části pavouka značně sníží.

Sestava Falcons

  1. Oliver “Skiter” Lepko
  2. Stanislav “Malr1ne” Potorak
  3. Ammar “ATF” Al-Assaf
  4. Andreas “Cr1t-” Nielsen
  5. Wu “Sneyking” Jingjun
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama