Slovenský turnaj - Y-GAMES 2016
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Slovenský turnaj - Y-GAMES 2016

Slovenský turnaj - Y-GAMES 2016

Belaar

Belaar

28. 3. 2016 19:07
Reklama

Y-GAMES je BYOD (Bring your own device = přineste si vlastní zařízení) turnaj, který se odehraje ve FIT STU v Bratislavě ve dnech 16. - 17.4.2016. Nebude chybět ani turnaj v naší milované Dotě.

Dota 2 turnaj

LAN turnaj je pro 32 týmů. Pokud se přihlásí více jak 32 týmů, budou se pořádat kvalifikace. Uzávěrka registrací je 4.4.2016. Registrovat tým můžete na této stránce. Tým registruje jeden člověk a platí se vstupné 55€. Týmy které nepostoupí z kvalifikace neodejdou s prázdnou - mají "zadarmo" vstup na turnaj a také obdrží startovací balíček. 

Nově je také možné zakoupit VIP vstupenky pro tým za 120€, které se od normálních liší tím, že bude mít tým klimatizovanou místnost (dělená s dalšími dvěma VIP týmy), obsluhu, startovací balíček a volný vstup pro manažera týmu.

Turnaj bude streamovat AR studio přímo z místa konání.

 

Účastníci turnaje se mohou těšit na dostatek místa na přenocování na místě a případně možnost zerezervovat si ubytování v blízkém hotelu za výhodné ceny. Je také možné si zdarma uschovat počítače, notebooky a batohy. Co se týče občerstvení, na místě bude možno si zakoupit pizzu od Pizza Mizza a Regal Burger. 

Co se týče prize poolů her - čím více týmů či jednotlivců se do dané hry přihlásí, tím vyšší bude prize pool. Momentálně jsou v soutěži garantované ceny za více než 6 500 Eur. Pro jednu hru je minimálně 500€.

 

Pro diváky

Vstupenky pro diváky nyní stojí od 5€ (zakoupit na Tickerportal). Na místě budou od 7€. Pro diváky je krom sledování turnajů připraveno mnoho dalších atrakcí jako např. cosplay soutěž, konzolová zóna, laser arena a mnoho dalšího.

 

Více info na oficiálních stránkách ygames.sk a Facebooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama