Sonneiko zakládá nový tým s hvězdami CIS scény
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Sonneiko zakládá nový tým s hvězdami CIS scény

Sonneiko zakládá nový tým s hvězdami CIS scény

Shovelmeister

Shovelmeister

26. 10. 2020 09:38

Jeden z nejznámějších kapitánů CIS scény byl po odchodu z Ninjas in Pyjamas několik měsíců bez týmu. Nyní zformoval celek CIS hráčů z laviček různých organizací.

Reklama

Nový tým se jmenuje Live to Win a najdeme v něm zkušené matadory CIS scény. Kapitánem bude již zmíněný Akbar "Sonneiko" Butaev, který se proslavil hraním za Na´Vi a v nedávné době působil v Ninjas in Pyjamas. Od července byl volným agentem a po více než třech měsících se vrací na profesionální scénu.

Na pozici carry nastoupí zkušený Egor "iLTW" Filatov. Mezi jeho největší úspěchy patří vítězství na WESG 2017 s ruskou reprezentací či účast na loňském Majoru v Chengdu. Naposledy hrál za Virtus.pro, v posledních týdnech byl ale posazen na lavičku.

Mid zaujme Rostislav "fn" Lozovoi, jehož si můžete pamatovat z týmu Empire v roce 2017. Tehdy vedl tým outsiderů k senzačním vítězstvím v Lower Bracketu na The International, kde poslali Cloud9 i Evil Geniuses balit kufry. Naposledy působil jako náhradník v B-týmu Virtus.pro.

Offlinky se zhostí neaktivní hráč organizace EXTREMUM Vasily "AfterLife" Shiskin. Na profesionální scéně se pohybuje již sedm let a má díky tomu bohaté zkušenosti z více než deseti týmů.

Alexander "Immersion" Hmelevskoy soupisku Live to Win uzavírá. Proslavil se hlavně v organizaci Gambit Esports, se kterou dokázal získat mimo jiné i stříbrnou medaili na Minoru v Bukurešti nebo 7.-8. místo na loňském EPICENTER Majoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama