Streamer Gorgc opouští OG
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Streamer Gorgc opouští OG

Streamer Gorgc opouští OG

Shovelmeister

Shovelmeister

20. 8. 2020 18:03

Janne "Gorgc" Stefanovski, jeden z nejznámějších Dota 2 streamerů, opouští dvojnásobné mistry světa OG. Jeho přezdívka vznikla spojením slov "Gorgeous" a "Cow" v dobách, kdy nejvíce času trávil hraním World of Warcraft za Taurena.

Reklama

Zpočátku své Dota 2 kariéry se snažil prosadit jako profesionální hráč. K naplnění tohoto snu byl nejblíže se Švédským týmem Horde v roce 2017. Po rozpadu organizace se začal naplno věnovat streamování, čímž se živí.
Od konce ledna v OG působil jako full-time streamer. Náplní jeho práce bylo vysílat své puby, podávat fanouškům informace o dění uvnitř nejslavnějšího Dota 2 týmu a nezřídka i komentoval jejich zápasy. Skillově na tom nebyl vůbec špatně, a tak na svých pubech potkával i Notaila a spol. Gorgc se dokonce v žebříčku nachází výše než hvězdný Topson.

Nyní se zčistajasna jeho spolupráce s OG rozpadá. Podle jeho vyjádření na Twitlongeru je problém v organizaci a její účasti na organizaci turnajů.

Hráče OG mám moc rád a jsem vděčný za šanci s nimi pracovat. Přeji jim jen to nejlepší a stále je podporuji, ale oficiálně jsme se prostě museli rozdělit.

Podle spekulací za konečné rozdělení mohou organizátoři OMEGA League, na jejímž pořádání se podílí i OG. Zástupci WePlay a Epic Esports Events údajně nedovolili Gorgcovi vysílat zápasy OG, a proto jeho setrvání v organizaci již nadále nedává smysl. Zdůrazňujeme, že jsou to pouze spekulace diváků a na přesnější informace netrpělivě čekáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama