Streamerský turnaj Dota Rivals proběhne již tento víkend
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Streamerský turnaj Dota Rivals proběhne již tento víkend

Streamerský turnaj Dota Rivals proběhne již tento víkend

Shovelmeister

Shovelmeister

2. 11. 2021 15:23

Česká verze oblíbené akce Twitch Rivals, kde mezi sebou soutěží týmy známých streamerů se blíží, proběhne již tuto neděli.

Reklama

Dota Rivals navazuje na oblíbenou sérii turnajůTwitch Rivals, kde si 20 pozvaných streamerů změří své síly proti sobě. Z těchto streamerů budou vybrání 4 kapitáni, kteří si den před turnajem sestaví svůj dream team. Tyto týmy budou bojovat o prizepool v hodnotě 12 500 Kč. Nesmí se zapomenout ani na diváky, kteří ke streamerům neodmyslitelně patří. Kromě pár rozdaných subů napříč streamy si každý hráč vítězného týmu vybere jednoho diváka, kterého nemine odměna.

Výhru si týmy rozdělí následovně:

  • 1. místo – 5 000 Kč
  • 2. místo – 3 750 Kč
  • 3. místo – 2 500 Kč
  • 4. místo – 1 250 Kč

Akce začne v neděli 7. listopadu ve 14:00 a bude pravděpodobně probíhat až do večerních hodin. Není naplánovaný žádný oficiální stream, ale bude možné sledovat dění z perspektivy každého hráče. Skill streamerů je velmi rozdílný a jejich MMR se pohybuje od 2 do 9 tisíc bodů, očekává se tedy spíše exhibiční pojetí soutěžě. Mezi nejznámější účastníky patří Peter “c1RcA” Trávnik, Lukáš “Mexxess” Víra a Lukáš “Neex” Baran. Nebudou chybět ani elitní hráči jako Adam “Ade” Koníček nebo Jan “Sehny” Sehnal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama