Sumail se vrací na scénu s novým supertýmem
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Sumail se vrací na scénu s novým supertýmem

Sumail se vrací na scénu s novým supertýmem

Shovelmeister

Shovelmeister

11. 11. 2020 10:20

Nejmladší mistr světa Sumail se po několikaměsíční pauze vrací na profesionální Dota scénu. Zahraje si se špičkovými hráči v CIS regionu v týmu Just Error.

Reklama

Již několik dní jsou sociální sítě plné spekulací a dohadů o údajném novém supertýmu se Sumailem, Ramzesem a Solem. Věrohodnost spekulací zvýšil i odchod Ramzese z Evil Geniuses, kde působil od konce TI9 jako offlaner.

Nyní se všechny spekulace potvrdily. Sumail a jeho tým dostal pozvánku do finálového souboje o postup do první divize EPIC League.

Sumail se vrací na scénu s novým supertýmem
i Zdroj: DOTA2.cz

Pozici carry zaujme Ramzes, který se k ní vrátí po ročním působení v Evil Geniuses. Tam musel hrát pozici 3 kvůli Arteezymu, jemuž carry pozice v EG již dlouhodobě patří. I tak ale Ramzes podával skvělé výkony a téměř vyhrál s americkým týmem i Major. Návrat na svou oblíbenou pozici mu ale jistě vrásky na čele dělat nebude.
Na mid se vrací král. Sumail se po pětiměsíční pauze vrací ke kompetitivní Dotě a po téměř roční přestávce si zahraje na turnaji svou oblíbenou roli. Již v čerstvých šestnácti letech se stal mistrem světa a dodnes drží v tomto ohledu prvenství. Během let se mu začalo přezdívat King of mid díky agresivnímu stylu a častému obehrání soupeře jeden na jednoho.

Tým disponuje dalším skvělým midlanerem s přezdívkou Noone. V posledních letech s Virtus.pro se dostal až mezi světovou elitu, přesto mezi ním a Sumailem na midu byla jasná volba. Noone je tedy nucen hrát třetí pozici, hráčům jeho kalibru to ale dělá problémy jen zřídka.
Nejméně zkušeným členem Just Erorr je Zayac, jehož kariéra není tak dlouhá a bohatá jako u ostatních hráčů. Během posledních pěti let se propracoval CIS scénou až na špičku regionu s týmem Virtus.pro. Týmová souhra by tedy neměl být problém.
Kapitánem týmu není nikdo jiný než legenda CIS scény Solo. Kromě sázkového podvodu, díky kterému vyhrál 322 dolarů je známý hlavně svými úžasnými inovacemi v draftu a vedením VP v posledních letech. Se svým týmem naprosto dominoval CIS scéně a vyhrál i několik Majorů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama