Talon Esports a Team Zero končí na TI na posledním místě
i Zdroj: Flickr: Dota2 TI
Esport Článek Talon Esports a Team Zero končí na TI na posledním místě

Talon Esports a Team Zero končí na TI na posledním místě

Shovelmeister

Shovelmeister

The International 2024 má za sebou úvodní dva zápasy prvního kola skupiny poražených, a tedy i vyřazení prvních dvou týmů. Nešťastníky na posledních místech se stali Talon Esports a Team Zero.

Reklama

Talon Esports vs. BetBoom Team

První kolo lower bracketu přineslo napínavý zápas mezi týmy BetBoom a Talon, které se oba po neuspokojivých výkonech ve skupinové fázi ocitly v dolní části pavouka. BetBoom, i přes přímou pozvánku, zakončil skupiny s bilancí 2-4, zatímco Talon, který se kvalifikoval z jihovýchodní Asie, dosáhl pouze skóre 1-5.

První zápas série ovládl BetBoom díky agresivní strategii s trojicí hrdinů Luna, Void Spirit a Beastmaster, což Talon nedokázal odrazit. BetBoom získal výhodu 13 zabití a 9 tisíc zlatých během 18 minut a zvítězil v první hře s výsledkem 24-8.

Druhá hra začala podobně, BetBoom dominoval díky rychlé kompozici s hrdiny Weaver, Nature's Prophet a Kunkka. I když Talon hrdě bránil svou základnu a snažil se o comeback, BetBoom vedl s náskokem přes 35 000 zlatých, ale nakonec Talon dokázal otočit hru a po 50 minutách zvítězil.

Třetí a rozhodující zápas přinesl těsný souboj. BetBoom nasadil Storm Spirita, Morphlinga a Dooma, zatímco Talon vsadil na Lunu a Monkey Kinga. Přestože Talon hrál lépe než v předchozích hrách, BetBoom měl díky gpk a Nightfallovi větší kontrolu nad hrou. Po 50 minutách BetBoom zvítězil a posunul se dál v turnaji s výsledkem 2-1. Talon se umístil na 13.-16. místě a odnesl si 37 tisíc dolarů, zatímco BetBoom postoupil do dalšího kola, kde je čeká tým nouns.

Tímto výsledkem si BetBoom zajistil minimálně umístění v Top 12 a finanční odměnu ve výši 50 tisíc dolarů.

Team Zero vs. 1win

Tým Zero způsobil ve skupinové fázi turnaje The International 2024 překvapení, když přesvědčivě porazil BetBoom Team 2:0 a remizoval s favorizovaným týmem Falcons. Přestože se jim dařilo, v rozhodující sérii podlehli týmu Aurora, což je poslalo do dolní části pavouka. Jejich první protivník v play-off, tým 1win, do té doby nezaznamenal žádné vítězství v turnaji, ale proti týmu Zero zazářil.

V první hře série sázely oba týmy na populární hrdiny aktuální mety. Team Zero měl Miranu, zatímco 1win se rozhodli pro Lunu, která byla připravena na dlouhou hru. Nicméně, laning fáze se vyvinula v jasnou výhodu pro 1win, kteří už kolem páté minuty zabili Miranu dvakrát, což vedlo k brzkému Aghanim´s Scepteru pro jejich Beastmastera. Hráč Aleksandr "Cloud" Zakharov se stal ústřední postavou hry, když díky svému výkonu umožnil týmu dominovat a dovést zápas k rychlé a přesvědčivé výhře.

Druhá hra série skončila naprostým triumfem pro tým 1win, který nasadil Omniknighta a Windranger. Tato kombinace hrdinů vedla k suverénnímu vítězství 22:3, zatímco Team Zero se nedokázal prosadit. Cloud po zápase přiznal, že jejich úspěch byl výsledkem důkladné přípravy, zejména díky lekcím z porážek proti Cloud9. Tým Zero tímto vypadává z turnaje na 12.–16. místě, zatímco 1win čeká další souboj s Team Falcons, kde budou usilovat o postup v dolní části pavouka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama