Team Secret se nezúčastní prvního Majoru v této sezoně
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Team Secret se nezúčastní prvního Majoru v této sezoně

Team Secret se nezúčastní prvního Majoru v této sezoně

Zludos

Zludos

27. 9. 2019 11:54

Team Secret se rozhodl přeskočit první turnaje v této sezoně.

Reklama

     Team Secret dnes oficiálně vydal rozhodnutí, že se nebude účastnit prvního Majoru v této sezoně. Stal se tak po PSG.LGD druhým týmem, který na začátku DPC sezony 2019/2020 nebude hrát MDL Chengdu Major. Společně s tímto prohlášením na sociálních sítích Team Secret oznámil, že do nadcházejícího ročníku neudělali doposud žádnou změnu v sestavě. 

      TI9 znamenal další zlepšení ve výsledcích týmu Secret, jenž skončil v Shanghaii na čtvrtém místě. Bylo to jejich nejlepší umístění v rámci The International. Průbeh turnaje však nebyl úplně nejhladší. Ačkoliv začali hlavní část v Upper Bracketu, po porážce s EG spadli do Lower Bracketu, kde první tři kola přežili, avšak ve čtvrtém narazili na Team Liquid, který je dokázal porazit. Byli sice blízko postupu do finále Lower Bracketu, ale jejich tažení skončilo předčasně.

Team Secret se nezúčastní prvního Majoru v této sezoně
i Zdroj: DOTA2.cz

https://teamsecret.gg/2019/09/26/reflecting-on-the-2018-19-season-and-moving-forward/ 

   Podle oznámení bude prvním turnajem týmu Secret v této sezoně až prosincový turnaj ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational Singapore. To také potvrzuje, že se nejspíše nezúčastní ESL One v Hamburku ani DreamLeague Season 12. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama